tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Vrijgezellenfeest arrangementen! bij Coronel

Omschrijving

Kom voor een leuk en (ont)spannend vrijgezellenfeest naar Coronel in Huizen.
Wij regelen voor de vrijgezel een onvergetelijke avond! Race over de kartbaan, Survival in Coronel Adventure, Lasergame in de Q.zone lasergame arena of kom bij in de Beauty.zone van Coronel, Coronel staat bekend om zijn onvergetelijke vrijgezellenfeesten.

Bij Coronel. kan je karten, lasergamen, survivallen en klimmen.  Speciaal voor de dames verzorgen we in onze unieke Beauty.Zone een onvergetelijke avond waarbij de bruid in het zonnetje wordt gezet met een unieke make-up workshop!! Het is mogelijk om een programma samen te stellen met een of meerdere activiteiten.

Coronel Kartracing

Beleef het echte race gevoel op de meest spectaculaire indoor kartbaan van Nederland! Jarenlange ervaring op nationale en internationale circuits heeft de broers Coronel geïnspireerd tot het ontwerp van de kartbaan. De kaartbaan beschikt over snelle en langzame bochten een tunnel en een fly-over.
Prijs: € 59,50 per persoon
Inclusief: luxe satébuffet, bokaal voor de vrijgezel, exclusief drank
Aantal: Vanaf 6 personen

Q-zone lasergame

De Q-Zone Lasergame, schakel je tegenstanders uit met je high-tech lasergun, get them before they get you! Je beweegt je tussen de autowrakken in de duistere Lasergame Arena, terwijl je opzoek gaat naar de vijand. De Arena bestaat uit meerdere verdiepingen, vanaf alle kanten kan iemand jou in zijn/haar vizier hebben. Ook altijd leuk voor het vrijgezellenfeest "shoot the vrijgezel"!
Prijs: € 40,50 per persoon
Inclusief: luxe satébuffet, bittergarnituur, exclusief drank
Aantal: Vanaf 6 personen

Coronel Adventure

Verleg je grenzen en survival over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Het indoor klimpark van Coronel. bestaat uit drie routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Voor de vrijgezel hebben we speciaal de spectaculaire "Tarzan Jump" in petto.
Prijs: € 40,50 per persoon
Inclusief: luxe satébuffet, bittergarnituur, exclusief drank
Aantal: Vanaf 6 personen

Beauty.Zone voor alle dames
Tussen alle actieve uitjes heeft Coronel ook een unieke make-up studio; De Beauty.Zone! Als je altijd hebt willen weten hoe jij het mooist voor de dag kunt komen kan je bij ons terecht. Wij hebben een unieke make-up workshop ontwikkeld waarin je tips & trucs op make-up gebied leert! De workshop staat onder leiding van make-up artist Ralph Baaij van RB Academy. Onze Beauty.zone is een volledig ingerichte studio die van alle gemakken voorzien is. De vrijgezel wordt alvast ideeën voor haar  bruidsmake-up gegeven!
Prijs: € 49,50 per persoon
Inclusief: luxe satébuffet, glas Prosecco,  warm bittergarnituur, exclusief drank
Aantal: Vanaf 8 personen

Je maakt je vrijgezellendag compleet met een drankje en een hapje in een van onze gezellige bar- en horecagelegenheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 6 personen
Vanaf 1 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01