starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Vriendinnenuitjes op 1,5 meter

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 481 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 481

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige workshop met prachtig eindproduct.

Als plantenliefhebber was deze workshop een kers op de taart. Twee maal heb ik deel mogen nemen aan de workshop en ik vond het een groot succes. Wim neemt je tijdens het maken van het ecosysteem mee in zijn verhalen over planten en over de opbouw van je systeem. Aan het einde neem je je ecosysteem mee om te laten pronken in huis. Wat wil je nog meer?!

vrijdag, 22 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig en een fantastisch omgeving!

Samen op pad geweest en wat hebben we gelachen. Terug in de tijd (letterlijk) geen knop om die dingen te starten. Rennen soms tot je een ons weegt, maar dan slaat de motor weer aan en kun je weer lachen met z'n allen! Leuke aanrader voor bedrijf / familie en vrienden.

woensdag, 20 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ge-wel-dig leuk, gezellig en creatief, ook al ben je dat zelf niet!

Dit doen met familieleden die niet snel creatief bezig zijn zou een uitdaging zijn dacht ik...toch heeft iedereen geweldig mooie dingen gemaakt en hebben we het zo leuk gehad! Door de begeleiding van Astrid zat snel al iedereen te verven, loop je vast dan helpt ze je weer op weg, verder hebben we gezellig gelachen en meegezongen met de radio, een dag om nooit te vergeten!
De tuin van mijn moeder heeft prachtige kleurrijke decoraties en iedere keer als ze ernaar kijkt dat denkt ze weer aan deze gezellige dag.
Astrid bedankt, echt een aanrader!

dinsdag, 19 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtig resultaat

Niet echt moeilijk, prachtig resultaat! ]

zondag, 17 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke workshop met een geweldig resultaat waar ik nog jaren plezier van heb.

Vandaag een geweldige dag gehad met Mara, een lieve gastvrouw met kennis van zaken die een heldere uitleg geeft over de uitdagingen die je als leek tegenkomt wanneer je zelf een tas maakt van leer. Gezellige lunch en niet te vergeten een vakvrouw achter de naaimachine. Hoedje af voor jullie.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie producten

Mooie producten en snelle levereing

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi resultaat

Mooi pakket , duidelijke instructie en mooi resultaat

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed alternatief

Omdat een workshop bezoeken nu niet kan is dit een goed alternatief om thuis creatief bezig te zijn.

vrijdag, 15 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Overall fijn gemozaiekt

Prima product, ik had alleen 'echte steentjes' verwacht i.p.v. de kunststoffen steentjes. Wel weer fijn om mee te beginnen, dus overall fijn gemozaiekt!

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig

Leuke workshops gedaan.

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer fijne tang

Zeer fijne tang werkt gemakkelijk en fijn blij dat ik hem nu heb

maandag, 11 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Pakket ziet er super uit

Pakket ziet er super uit. Moet nog gaan beginnen. Ben benieuwd. Eerste keer mozaïeken.

maandag, 11 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit

Geweldig materiaal, snelle levering. Leuke activiteit.

zaterdag, 9 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi materiaal

Mooi materiaal waar je heel goed kan mozaïeken.

zondag, 3 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudig te gebruiken, met elke Keer weer een verrassend resultaat!

donderdag, 30 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Leuke workshop om te doen met een kleine groep.

donderdag, 30 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader

Ik heb nu al 2 x een workshop ‘een tas maken’ gedaan en echt met hele gave unieke tassen naar huis gegaan. Echt een aanrader en ik ga zeker nog een keer terug!

dinsdag, 28 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leerzaam!

Vandaag een workshop gedaan. Heel leerzaam en een geweldig resultaat!
Ik ga het zeker nog een keer doen.

dinsdag, 28 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm genoten

Enorm genoten met een leuk gezelschap van 9 dames. Er is geschilderd,tas gepimpt en vogelhuisje bewerkt! Alles was prima verzorgd,leuke locatie en uitstekende gastvrouw/docent. Mooie creatieve creaties gemaakt,voor ons boven verwachting! Zeker voor herhaling vatbaar,een echte aanrader!

donderdag, 23 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Aanrader!

maandag, 20 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voortreffelijk!

Voortreffelijk!

zaterdag, 18 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Te leuk!

Wat een leuk en creatief idee, een doe het zelf pubquiz! werkt ook goed samen in combinatie met een skype verbinding en een wijntje erbij! Wij hebben het leuk gehad!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Creatief!

Wat goed bedacht! Het spel zit erg goed in elkaar en wat leuk dat je het op deze manier kunt spelen! We hebben erg veel kunnen lachen om de presentator !!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gelachen!

Wat was dit leuk! Het is anders dan anders omdat je niet in een kroeg zit maar wat weten jullie dat gevoel goed over te brengen. Het was een gezellige sfeer en ook de quizrondes waren erg leuk!

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

G e w e l d i g

Mijn man werd 70. Deze workshop was een verrassing voor hem, hij vond het prachtig en leuk en gezellig.

dinsdag, 14 april 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01