tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Vriendinnenuitjes op 1,5 meter

Vriendinnenuitjes op 1,5 meter

Gezellig met de meiden, ook nu

Vriendinnenuitjes in Coronatijd zien er misschien een beetje anders uit, maar zijn daarom zeker niet minder gezellig. Je kunt deze uitjes gewoon boeken, want de nodige voorzorgsmaatregelen worden gegarandeerd. Of bestel een pakket voor thuis, waarmee je in je vertrouwde omgeving helemaal zelf aan de slag kunt.

Dus of jullie nou creatief of actief aan de slag willen, voor iedereen is er wel een leuk vriendinnen uitje te vinden. Workshops, strandactiviteiten, spellen, tours en sportieve activiteiten: wat kiezen jullie? Nodig je beste vriendin of een klein groepje uit en onderneem weer eens wat leuks samen.

Filter 553 uitjes
Weergave:

Er zijn 553 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 18,50 per persoon
Vanaf 2 personen
IJmuiden
Korte omschrijving

Waag je naar een onontdekt stukje Nederland, Het Forteiland bij Ijmuiden aan Zee is de plek om een avontuurlijk dagje uit te zijn voor jong en oud.

Tonen
€ 19,- tot € 89,- per persoon
6 tot 250 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wij komen met alle materialen bij jullie op locatie of we zoeken samen een geschikte locatie in de buurt. Wie van jullie groep schiet met scherp en wordt de scherpschutter van de dag!

Tonen
€ 6,24 tot € 24,95 per persoon
2 tot 32 personen
Maastricht
Korte omschrijving

Durf jij deze spannende citygame aan? Digitale gids Sjengske neemt je mee op pad door de spannende geschiedenis van Maastricht. Wie zijn de verraders? En weet jij de stad op tijd te redden? Je krijgt een tablet mee voor deze speelse rondleiding, die je helemaal op je eigen tempo kunt volgen. Dus tussendoor een terrasje pakken of even winkelen is ook mogelijk!

Tonen
€ 25,- tot € 35,- per persoon
10 tot 60 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Utrecht - Limburg - Gelderland - Overijssel - Flevoland
Korte omschrijving

Houd je hoofd koel en laat je niet afleiden door het mannelijk schoon voor je neus. Concentreer je tussen de lachbuien door op je eigen mooie creatie op het doek.

Tonen
€ 39,50 per persoon
2 tot 20 personen
Hoek Van Holland, Westland
Korte omschrijving

Ontdek Zuid-Holland op de E-Chopper en cruise door de duinpaden richting Scheveningen of Hoek van Holland! Stop onderweg voor lunch of koffie en maak van jullie rit een onvergetelijke dag!

Tonen
€ 20,- tot € 35,- per persoon
10 tot 400 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Ben jij de nieuwe James Bond? Houd je van spionnenfilms en houd je van een mysterie ontrafelen? Dan is From Russia with love dé escapegame voor jou. Ga in een team van spionnen op zoek naar de geheime plannen van de Russen. From Russia komt namelijk niet altijd love! Beschikt jouw team over de juiste instelling, creatief denkvermogen en efficiëntie? Daar kom je snel genoeg achter tijdens het spelen van ons razend interessante en creatieve spel.

Tonen
Vanaf € 30,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Den Haag, Scheveningen
Korte omschrijving

Duinheuvels, helmgras, strand, zee, vossen, highlanders, bunkers in dit prachtige duingebied vormen het decor van deze game! Je wordt samen met je vrienden, familie of collega’s gedropt in dit mooie landschap. Op de iPad vind je de afteleggen route met enkele POI's - Points of Interest. Voer de sportieve opdrachten uit die op de iPad verschijnen en laat je hersens kraken. Probeer de andere team te hinderen en stuur ze een iPadvirus of gebroken scherm! Alles om te winnen!

Tonen

Fietsarrangementen in Limburg - Wij komen op locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 2 personen
Wij komen op locatie in Limburg
Korte omschrijving

Bij ons hebben jullie met een fiets huren in Valkenburg niet alleen zeer veel keus uit verschillende soorten fietsen, maar hebben wij ook diverse fietsroutes voor jullie op een rijtje gezet. Daarnaast hebben wij bij wijze van een compleet uitje ook talloze fietsarrangementen samengesteld.

Tonen
€ 17,- tot € 29,- per persoon
1 tot 20 persoon
Harkstede
Korte omschrijving

Ook zin om er weer op uit te gaan? Kom picknicken bij ons! We heben verschillende picknickmanden samengesteld waar je met jouw familie, vrienden óf collega's van kunt genieten.

Tonen
Vanaf € 26,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

Maak het af met chocola tijdens een Workshop Chocolade in Eindhoven. Een fantastische workshop waar alles draait om dit heerlijke goedje. Culinair en creatief tegelijk, waar je samen aan de slag gaat om de lekkerste chocoladegerechten te maken. Chocoladesticks, verrukkelijke bonbons gevuld met chocola en marsepein en andere chocolade hoogtepunten komen aan bod gedurende dit supergave uitje.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01