tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Vriendinnenuitje Provincie Overijssel

Tips & ideeën voor leuke vriendinnenuitjes of een complete vriendinnendag in de Provincie Overijssel

Filter 495 vriendinnenuitjes
Weergave:

Er zijn 495 vriendinnenuitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Overijssel
Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Fan van Escape Rooms en wil je het nu groter aanpakken? Dan is Escape the City het spel voor jou! Aan de hand van vele raadsels, puzzels, geheimen en codes moeten je team en jij de sleutel vinden en daarmee ontsnappen.

Tonen
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in de provincie Overijssel
Korte omschrijving

De gezelligheid van het café en allerlei leuke vragenrondes komen samen in deze hilarische pubquiz die een goede toevoeging is voor een geslaagd bedrijfsuitje, vriendendagje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje.

Tonen
€ 23,- per persoon
8 tot 500 personen
Online
Korte omschrijving

Welkom bij Battle Bingo Home Edition! Dit is een online visueel Bingo spel waarbij je associatie vermogen, je- verbanden-leggen en creatief denken worden beloond! Geen teksten lezen maar associatief reageren op de beeld raadsels die je ziet. Welk team of welke speler heeft als eerste een volle Bingo Kaart?

Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Onze Challenge Day is een dag vol uitdagende outdoor activiteiten. Dus nodig je collega's, vrienden of familie uit voor een dag vol spel en plezier! Even met zijn allen je lekker uitleven met drie grote en drie kleine buitenactiviteiten die jullie zelf mogen uitkiezen. Denk aan hindernisbanen, kracht wedstrijden, levend tafelvoetbal en sport.

Tonen
Vanaf € 8,75 per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Met deze spannende speurtocht ontdek je samen met je vrienden, familie of collega’s de stad op een leuke interactieve manier. Kies uit naar welke stad je wilt gaan, daarna ontvang je van ons een mail met alle spelinformatie en een rasterkaart van deze stad. Met deze info plus je mobiele telefoon gaan jullie de uitdaging aan om de verschillende fotolocaties in de stad te vinden en zo aanwijzingen te verzamelen over de moord. Klaar om te beginnen?!

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Denk je dat je alles al weet van je vrienden, collega’s of familie? Met deze Ranking the stars quiz kom je gegarandeerd achter dingen die je nog niet wist. Verbazing, ongeloof en heel veel hilariteit wisselen elkaar af. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ondertussen ook nog genieten van een heerlijk diner.

Tonen
Vanaf € 500,- per groep
8 tot 10000 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Na het grote succes met De Andere Kerstquiz is er nu ook De Andere Kerstbingo. Het is een spannende show met een geweldige presentatie dankzij het gebruik van hilarische filmpjes, geweldige muziek en spannende opdrachten. Hiermee komt de groep snel in een gemeenschappelijke kerstsfeer!

Er worden geen cijfers afgekruist maar antwoorden die verstopt zitten in geweldige filmpjes en muziek. Lukt het jou om tijdens het opletten ook de juiste antwoorden af te strepen?

Tonen
Vanaf € 21,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Stap in de uitdagende en spannend wereld van een privé detective en los de moord op. Ga in de stad, met jouw team, op zoek naar aanwijzingen van de moord. Wie is de dader en wat was de aanleiding hiervoor? De Uitjes en Eten App én onze begeleider op afstand, helpt je de aanwijzingen te vinden. Opdrachten, hotspots en links verschijnen op de App en vragen om jullie tactiek en intelligentie.. Jullie gaan onder andere langs een virtuele mortuarium, plaats delict en natuurlijk de getuigen. Wie vindt de meeste details en weet de moord te ontrafelen?

Tonen
€ 9,93 tot € 34,75 per box
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Korte omschrijving
  • 1 Cava & 2 Champagnes (750ml)
  • 3 bubbelsstops
  • Uitleg en recepten bij de verschillende bubbels
  • Mogelijkheid om online vragen te stellen
Tonen
€ 15,- tot € 24,- per persoon
15 tot 50 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Boogschieten is iets wat iedereen kan en wat iedereen een keer gedaan moet hebben. Laat daarom nu de Robin Hood is jezelf los en schiet de appel van iemands hoofd. Of nou ja, laten we beginnen met schieten op een schietschijf. Voorafgaand aan het boogschieten krijgen jullie uitgebreide instructie.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01