starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Vriendinnenuitjes

Beoordelingen Tips & ideeën voor leuke vriendinnenuitjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.161 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1161

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een superleuke, ontspannen en verrassend uitje!

Samen met een vriendin voor haar verjaardag de Bosssche LOL party en theeblaadjeslezing gedaan. Wat heeft Chocolissa ons een leuke ochtend bezorgd! Ik voelde me meteen op mijn gemak! Dankjewel :)

woensdag, 8 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk uitje

Een hele leuke avond met familie gehad. Veel keus uit beeldjes om te schilderen. Mooi atelier en een gezellige sfeer. Vriendelijke gastvrouw. We komen nog eens terug.

dinsdag, 7 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijke cocktails gemaakt

Bedankt voor deze leuke leerzame workshop. Op elk feestje worden vanaf nu zelf cocktails gemaakt :-)

dinsdag, 7 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben met onze vriendengroep een ontzettend leuke middag gehad met waardevolle persoonlijke tips.

Zeer goed georganiseerd!

maandag, 6 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

De pubquiz was geweldig en goed georganiseerd! Zeker voor herhaling vatbaar. Leuke prijsuitreikingen en veel interactie!

vrijdag, 3 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is een unieke, leuke, leerzame en bijzonder mooie ervaring voor een groep vrienden en/of collega's.

Op deze prachtige locatie met Pieter, Rob of Marit de bordercollies Holly, Brick, Scott, Chief, Abby of Quinn heb je gegarandeerd een leerzame en gezellige middag! Ik kan het iedereen aanraden!

donderdag, 2 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzaam, vertederend, actief, in de natuur, en echt heel leuk!

Vanaf de ontvangst tot aan het vertrek was het een geweldige belevenis. De 'coaches' gaven heldere uitleg en een fijne hartelijke begeleiding. De locatie is prachtig, het werken met de schapen leerzaam (vooral om de groepsdynamiek en het individuele gedrag binnen ons team te zien). En dat alles in een prachtige omgeving!

donderdag, 2 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een spectaculaire, spannende en enorm leuke dag

We hebben een spectaculaire, spannende en enorm leuke dag ervaren met ons kantoor in Apeldoorn. Er is veel gelachen, alles zit goed in elkaar, het spel heeft ons bijna tot waanzin gedreven. Geweldig! We hebben echt genoten.

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Deze workshop geeft je in ongedwongen sfeer verrassend veel inzichten voor je team!

Pieter en zijn maatje zijn zeer enthousiaste en professionele workshopleiders. Vanuit een nuchtere blik, geven ze je team de nodige inzichten mee. Geweldig om een middag met je team in de natuur te zijn, gezelligheid te hebben en er ook nog iets van op te steken. Dit is zeker een aanrader!

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Een online activiteiten bedenken voor collega’s tijdens Corona is niet makkelijk, maar de online workshop fotografie was een schot in de roos. Redmar en Marije hebben dit mogelijk gemaakt! Met veel passie en enthousiasme wisten ze ons mee te nemen in de wereld van fotografie. We hebben in een korte tijd veel nuttige tips en tricks gekregen. De afwisseling tussen theorie en praktijk was goed in balans en er was zelfs ruimte voor individuele/specifieke vragen. Het was leuk om te doen en ontzettend leerzaam!
Ook de communicatie vooraf verliep soepel en prettig. Iedere keer werd ik professioneel te woord gestaan en ontzorgd.

dinsdag, 30 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke manier om een stadstocht te doen!!

We hebben het heel erg leuk gehad bij deze Levend Ganzenbord :-)
Het spel werd begeleidt op afstand via WhatsApp, wat een hele fijne manier was om samen iets te doen. Veel plezier gehad, en onwijs gelachen!

maandag, 29 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben dankzij Neverrest met het Social Chaos concept een fantastische middag gehad.

Wij hebben dankzij Neverrest met het Social Chaos concept een fantastische middag gehad. Er wordt nu weken later dan ook nog steeds over gepraat. Het wordt voor mij erg lastig om dit succes volgend jaar te overtreffen!

zondag, 28 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagd

De kinderen hebben zich kosteloos vermaakt.

vrijdag, 26 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super service!

Contact echt super, goede service. Denken echt mee!

donderdag, 25 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring

Leuke opdrachten uitgevoerd in Almere, daarna nog heerlijk wezen eten. Aanrader!

woensdag, 24 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische middag/avond gehad!

Chris heeft gezorgd voor een geweldige pubquiz. Hij speelt goed in op het publiek en krijgt iedereen enthousiast. Mijn collega's en ik vinden het voor herhaling vatbaar!

vrijdag, 19 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Een prachtige manier om de Veluwe te bewonderen! Wij reden in de avond en hebben zelfs een ree gespot in het bos!

donderdag, 18 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzaam & gezellig en ook nog eens leuk dat je iets mee naar huis neemt!

Wij deden de workshop omdat mijn vrouw jarig was. Joop (de meubelmaker) had zelfs huisgemaakte appeltaart daarvoor meegenomen! Het was ontzettend gezellig: het is comfortabel kletsen met Joop, hij is erg geïnterresseerd en warm. Verder was het ook erg leerzaam en neem je ook nog een mooi eindresultaat mee naar huis!

donderdag, 18 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een fantastische dag!

Bedankt voor een fantastische dag! We hebben allemaal genoten er wordt nog regelmatig nagepraat over ‘verdachte’ momenten.

woensdag, 17 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer geslaagde dag om op terug te kijken

De dag was goed georganiseerd, als organisator heb je er geen omkijken naar en daardoor heb ik ook zelf kunnen genieten van het spel.
Het spel was inspirerend, afwisselend en de bezoekjes van de organisaties werden als zeer prettig ervaren, zeker als we weer een klein zetje in de goede richting kregen.
Medewerkers waren enthousiast en ik heb vanochtend nog wat leuke anekdotes gehoord die gisteren niet genoemd zijn in de afronding.
Kortom een zeer geslaagde dag om op terug te kijken.

dinsdag, 16 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hele leuke, super georganiseerde dag gehad

Hele leuke, super georganiseerde dag gehad. Uitstekend geregeld en iedereen heeft het van begon tot eind naar zijn zin gehad!

maandag, 15 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het zit echt top in elkaar!

Super middag gehad met veel hersenkrakers en pijnlijke buikspieren. Lachend riep ik op een gegeven moment ‘Ik heb nog nooit zo hard gewerkt!’ Heerlijk om zo met de collega’s aan de slag te zijn. Het zit echt top in elkaar!

maandag, 15 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke, leerzame, ontspannende inspanning

Met ons tennisteam hebben we enorm van deze workshop genoten. Duidelijke uitleg, heldere opbouw en inspannende duels. Zeker aan te bevelen voor iedereen die met een groep iets leuks sportiefs wil doen.

zondag, 14 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Complete pakketten voor een vriendelijke prijs

Complete pakketten voor een vriendelijke prijs

vrijdag, 12 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wil je een echt origineel en leuk bedrijfs uitje waarbij elke deelnemer wordt uitgedaagd?

Na het eerste contact lag de verwachting hoog! De dag zelf overtrof zelfs deze verwachting. Wil je een echt origineel en leuk bedrijfs uitje waarbij elke deelnemer wordt uitgedaagd? Dan boek je bij Neverrest!

vrijdag, 12 juni 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01