starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Alles wat je wilt weten over Voetgolf

Voetgolf

Wat is Voetgolf?

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf. Je gaat golfen met een voetbal, die je in de holes moet schieten in zo weinig mogelijk pogingen. Een bijzondere combinatie van 2 sporten waarbij behendigheid en precisie belangrijk zijn. Wil je het ook eens proberen? Bekijk dan eens onze Voetgolf uitjes!

Welke schoenen heb je nodig voor Voetgolf?

Dit verschilt per Voetgolf baan. Op sommige banen worden voetbalschoenen aangeraden, maar op andere banen hebben ze juist liever geen voetbalschoenen omdat de baan dan beschadigd raakt. Dan zijn sportschoenen of sportieve schoenen als gympen aan te raden. Zeker weten dat je de goede schoenen aandoet? Vraag dan tijdens het boeken van Voetgolf welke schoenen gewenst zijn op de desbetreffende baan.

Wat is de afstand van de hole bij Voetgolf?

Er zijn korte en lange holes bij Voetgolf, net als bij gewoon golfen. Dit ligt tussen de 35 en 100 meter.

Hoe groot zijn de holes bij Voetgolf?

De holes op een Voetgolf baan zijn natuurlijk groter dan die op een normale golfbaan, zodat er een voetbal in past. Ook staat er een grote vlag in de holes, zodat duidelijk is waar je de bal heen moet schieten.

Waar kunnen we Voetgolf spelen?

Je kunt via 1001 Activiteiten Voetgolf gaan spelen in Valkenswaard, Anjum, Voorst, Eindhoven en Biddinghuizen. Liever op je eigen locatie? Dat kan ook, als je een plek hebt of kent waar de 9 holes uitgezet kunnen worden. Bekijk hier al onze Voetgolf uitjes.

Met hoeveel personen kun je Voetgolf spelen?

Voetgolf kan al vanaf 2 personen gespeeld worden. Grote groep? Geen probleem, je kunt met groepen tot wel 50 personen terecht voor Voetgolf.

Hoe lang duurt Voetgolf?

Voetgolf duurt 1,5 tot 2 uur. Voetgolf is ook te combineren met andere sportieve activiteiten voor een complete dag vermaak, of bijvoorbeeld met een afsluitende barbecue. Kijk eens bij al onze Voetgolf uitjes.

Voor welke leeftijd is Voetgolf bedoeld?

Voetgolf is een toegankelijk spel dat al door kinderen vanaf 5 jaar kan worden gespeeld. Ook een leuk spel voor jongeren, volwassenen en 65 plussers. Kortom, bijna alle leeftijden zijn welkom voor een potje voetgolf!

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01