tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Veel gestelde vragen
Meestgestelde vragen over survival

Alles wat je wilt weten over Survival

Wat kan ik verwachten bij Survival?

De Survival uitjes van 1001 Activiteiten zijn zeer divers. Sommige ervan zijn gericht op echte overleving in de natuur, waarin je dus onder andere leert wat eetbaar is, hoe je voor onderdak en voldoende water zorgt en hoe je vuur maakt. Deze uitjes zijn zeer geschikt voor natuurliefhebbers en iedereen die dichter bij de natuur wil komen of meer wilt leren over de natuur.

Andere survival uitjes zijn meer gericht op samenwerken en hindernissen nemen. Zo kun je met je team een missie volbrengen, Expeditie Robinson nabootsen, een survivalparcours nemen of een hindernisbaan doorploeteren. Hoe dan ook zijn deze survival activiteiten altijd stoere en sportieve uitjes! Benieuwd geworden?

Bekijk dan eens onze survival uitjes.

Ik heb hoogtevrees, kan ik meedoen aan Survival?

Het is in het geval van hoogtevrees sterk aan te raden van tevoren te overleggen met de organisatie die de survival organiseert. Vaak zitten er hoogte elementen in een survival parcours, soms is dit aan te passen of kun je ervoor kiezen niet mee te doen aan deze onderdelen. Ook hangt het af van welk survival uitje je boekt. Indien je geen parcours boekt maar een survival workshop gericht op overleven, is hoogtevrees waarschijnlijk geen probleem.

Zijn de Survival activiteiten veilig?

Ja. De Survival activiteiten worden altijd georganiseerd onder professionele begeleiding en met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Ben ik verzekerd tijdens een Survival uitje?

In de meeste gevallen sluit je bij het boeken van een Survival uitje ook verplicht een verzekering af voor alle deelnemers. Mocht dit niet het geval zijn, vraag dit dan even na bij de organisatie die de Survival organiseert.

Moet je een goede conditie hebben voor Survival?

Je hoeft geen topsporter te zijn, voor de meeste mensen zal een Survival uitje goed te doen zijn. Heb je ademhalingsproblemen of een andere aandoening waardoor je te zware oefeningen misschien niet kan doen? Overleg dan van tevoren even met de organisatie die de Survival organiseert.

Welke kleding moet ik aandoen voor Survival?

Voor sportieve survival uitjes is het handig sportkleding die niet te los zit aan te trekken. Zo kun je jezelf het best bewegen en kom je niet in de eventuele hindernissen vast te zitten. Kleedt je ook goed op het weer; doe extra lagen aan als het koud is.

Voor survival uitjes waarbij overleven in de natuur centraal staat is warme en beschermende kleding essentieel. Zorg dat je goed bedekt bent en dat de kleding ook tegen een stootje kan.

Meestal ontvang je ook kledingadvies na het boeken van een survival activiteit. Mocht dit niet zo zijn, kun je altijd om advies vragen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01