tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Veel gestelde vragen
Meestgestelde vragen over een stormbaan

Alles wat je wilt weten over een stormbaan

Wat is een stormbaan?

Een stormbaan kan twee verschillende dingen inhouden. Ten eerste heb je opblaasbare stormbanen, en ten tweede heb je stormbanen met obstakels. Dit laatste wordt ook wel een Obstacle Run genoemd. Vragen over de Obstacle Run worden hier beantwoord. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen over een opblaasbare stormbaan. Bekijk eens al onze stormbanen, of huur hier een opblaasbare stormbaan.

Waar kan ik een opblaasbare stormbaan huren?

Op deze pagina vind je onze verhuurders. Je kunt ervoor kiezen de stormbaan op te halen, of bij je thuis te laten bezorgen. Dit kan in heel Nederland!

Welke stroomaansluiting heb ik nodig voor een stormbaan?

Een normaal stopcontact is voldoende, je hebt voor een stormbaan ongeveer 220 volt nodig. Het is wel belangrijk dat er maar één stormbaan (en ook geen andere apparaten) op dat stopcontact of binnen één stroomgroep draaien.

Past de opblaasbare stormbaan wel op mijn locatie?

Er zijn stormbanen van verschillende afmetingen, hierover kun je overleggen met de verhuurder. Houd in ieder geval rekening met een afmeting van 17 x 3,5 x 5 meter (lengte x breedte x hoogte).

Kan ik ook naar een stormbaan op een externe locatie?

Jazeker! Opblaasbare stormbanen bezoek je in het Limburgse Sevenum of in Hoorn in Noord-Holland. Andere stormbanen in Almere, Kamerik, Zoelen of Beekbergen.

Is een stormbaan hetzelfde als een springkussen?

Een opblaasbare stormbaan is inderdaad van hetzelfde materiaal als een springkussen. Het verschil is dat je er niet alleen op kunt springen, maar dat je een route van allerlei obstakels volgt van de ene naar de andere kant. Vaak kun je dit met 2 personen of kinderen tegelijk doen, en er dus een wedstrijd van maken.

Voor welke leeftijd is een opblaasbare stormbaan?

Dat kan voor verschillende leeftijden zijn, en zeker niet alleen voor kinderen. Veel stormbanen kunnen ook door volwassenen worden gebruikt. De minimumleeftijd voor een opblaasbare stormbaan is meestal 4 jaar, in verband met de motorische ontwikkeling van kinderen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01