tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Veel gestelde vragen
Meestgestelde vragen over steppen

Alles wat je wilt weten over steppen

Wat kan ik verwachten bij steppen?

Steppen doe je niet op zo'n klein stepje van vroeger, maar op een stoere Kickbike. Deze heeft grotere wielen en een goede draagkracht, waardoor je er lange tochten mee kunt maken. Gaaf om eens te doen en de nostalgie van het steppen te ervaren. Een kickbike gaat harder dan je denkt. Benieuwd naar de tochten die je bij ons kunt maken?

Kijk dan eens in ons aanbod van steptochten.

Is een steptocht begeleid?

Er zijn begeleide steptochten (vaak door een stadscentrum) en steptochten die je zelf doet, vaak via een routeplanning en/of GPS begeleiding. Bij alle uitjes met een step is aangegeven of de tochten begeleid zijn of niet.

Is een kickbike een step?

Ja. Een Kickbike is een step met grote wielen, een stevig stuk om op te staan en een groter stuur. Hierdoor kun je een behoorlijke vaart maken.

Is de step elektrisch aangedreven?

Een Kickbike is niet standaard elektrisch aangedreven, maar het kan wel. Dit wordt ook wel een E-kickbike of E-step genoemd en staat vermeld bij de uitjes die hierover beschikken.

Waar kunnen we een steptocht doen?

Dit kan eigenlijk op elke gewenste plek in Nederland. Je kunt bij ons namelijk steps huren vanaf 10 personen, die worden dan naar je toe gebracht. Maar je kunt ook een steptocht boeken op de mooiste plekjes in Nederland! Denk aan de Veluwe, maar ook aan bijna alle grote en kleinere steden in Nederland. Of zelfs in Brussel, Brugge, Hasselt en nog meer steden in België. Hier vind je alle steptochten.

Kan iedereen meedoen aan een steptocht?

In principe wel. Hou er wel rekening mee dat kinderen jonger dan 12 jaar wellicht een kleinere kickbike (step) nodig hebben. Ook kan een tocht met een kickbike best intensief zijn en hard gaan vanwege de grotere wielen. Maar meestal is het tempo voor iedereen goed te doen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01