tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite home pictures2 flame whatsapp
Veel gestelde vragen
Meestgestelde vragen over een quiz

Alles wat je wilt weten over een Quiz

Wat kan ik verwachten bij een quiz?

Een quiz kan voor een grote groep of juist voor een kleine groep georganiseerd worden. Dit kan van een muziekquiz tot een algemene kennis quiz zijn, waarbij iedereen wel iets weet te beantwoorden. Zo is er dus voor elke groep een geschikte quiz te vinden! Dit kan met een begeleider en aankleding zijn, maar ook een doe-het-zelf quiz voor thuis of op kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kijk dan eens bij al onze quizzen.

Welke soorten quizzen kunnen we doen?

Er zijn veel verschillende soorten quizzen mogelijk. Denk aan een popquiz, voetbal quiz, muziekquiz, foute uur quiz, pubquiz, Ik hou van Holland quiz, Ranking the Stars en De jongens tegen de meisjes. Bekijk al onze quizzen hier.

Wat is een pubquiz

Een pubquiz is een quiz of spel met vragenrondes dat in een café gespeeld wordt. Omdat het pubquizzen is ontstaan in de Engelstalige landen wordt het pubquiz genoemd, maar het zou dus ook caféquiz kunnen heten. Pubquizzen zijn er in verschillenden vormen en uitvoeringen, in een echt café, in een andere ruimte of online. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens bij al onze pubquizzen.

Wat is een Popquiz?

Een popquiz is een quiz over populaire muziek. Dit kan muziek zijn die op dit moment populair is, of muziek die populair is geweest in het verleden. Onder popmuziek vallen verschillende stijlen, een nummer valt onder popmuziek als het bekend is onder de meerderheid van de mensen en dus een groot publiek heeft. Vaak komen 'tijdloze' klassiekers veel voor in een popquiz. Wil je graag een popquiz doen met je groep? Kijk dan eens bij alle popquizzen!

Wat is een muziekquiz?

Een muziekquiz is een quiz die gaat over muziek in het algemeen. Het kan dus zijn dat je een nummer te horen krijgt en daarbij zanger en/of titel moet raden, maar de vragen kunnen ook kennisvragen over muziek zijn. Denk aan vragen over bepaalde muziekgenres, zangers en opmerkelijke gebeurtenissen.

Er zijn ook specifieke muziekquizzen, zoals een foute uur quiz of een popquiz.

Kan ik ook een quiz op mijn eigen locatie boeken?

Ja, dat kan zeker. Veel van onze partners komen bij jou op locatie. Kijk bij onze quizzen, zoek er één uit die bij jouw groep past en vraag meer informatie aan!

Wat is een Voetbal quiz?

Een voetbal quiz is een quiz met verschillende rondes, die allemaal ingaan op het onderwerp voetbal. Er zijn rondes met kennisvragen, zoals over de spelregels, voetbalvrouwen en voetballers. Maar er zijn ook rondes waarin je wat moet doen! Kun jij bijvoorbeeld als de beste voetballers tekenen? Probeer dan zeker eens de voetbal quiz.

Is een quiz geschikt voor een personeelsfeest?

Jazeker! Een quiz is een ideale manier om je personeelsfeest een leuke invulling te geven. Dit kan voor kleine en hele grote groepen worden georganiseerd. Er zijn veel verschillende quizzen, met elk een ander thema. Hierdoor zal er voor elk bedrijf wel een geschikte quiz tussen zitten.

Is de quiz een avondvullend programma?

Dat is mogelijk. Er zijn quizzen die 1 uur duren, maar ook quizzen die 4 uur duren. Bij een langere quiz is een diner vaak inbegrepen, of is het in ieder geval mogelijk om een diner bij te boeken. Bespreek de mogelijkheden met onze partner die de quiz organiseert.

Is er een begeleider bij de quiz?

Vaak wel. Tenzij je een doe-het-zelf quiz boekt, dan worden alle materialen opgestuurd of gebracht.

Met hoeveel personen kunnen we meedoen aan de quiz?

Een doe-het-zelf quiz boek je al vanaf 4 personen, andere (begeleide) quizzen vaak vanaf 8 personen. Wil je graag een quiz organiseren voor een hele grote groep? Dat kan ook, tot zelfs meer dan 100 personen.

Waar kunnen we een quiz doen?

Dit kan overal in Nederland en België! Veel van onze partners die de quizzen organiseren komen bij jou op locatie, waardoor je de quiz door kunt laten gaan waar je maar wilt. Ook is het mogelijk om naar de locatie van onze partners te gaan met je groep. In overleg is er veel mogelijk, dus schroom niet om meer informatie aan te vragen als je een geschikte quiz voor jouw groep hebt gevonden. Hier vind je alle quizzen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01