tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Veel gestelde vragen
Meestgestelde vragen over een moordspel

Alles wat je wilt weten over een Moordspel

Wat is een moordspel?

Een moordspel is een spannend uitje dat zowel binnen als buiten plaats kan vinden. Met je medespelers vorm je teams of je speelt allemaal individueel. Er is een fictieve moord gepleegd en jullie gaan proberen te achterhalen wie de dader is. Door steeds meer aanwijzingen te vinden of te winnen met spellen kunnen jullie daar achter komen. Soms gaat het om een verhaal waarvan steeds meer duidelijk wordt, maar bij sommige moordspellen zijn jullie zelf de acteurs en speelt iedereen van het gezelschap een rol. De dader zit dan dus in jullie midden! Ook een keer proberen met je gezelschap?

Bekijk dan eens onze moordspellen.

Met hoeveel personen kunnen we een moordspel spelen?

Dit kun je al vanaf 6 tot wel 250 personen boeken! Een doe-het-zelf moordspel waarbij je alle informatie en benodigdheden toegestuurd krijgt, is zelfs al vanaf 2 personen te spelen.

Hoe lang duurt een moordspel?

Dat verschilt per moordspel. Dit kan vanaf 1,5 uur tot wel 6 uur zijn. De meeste moordspellen duren 2 à 3 uur. Heb je een diner erbij, dan is dat eerder 3 à 4 uur.

Is het moordspel binnen of buiten?

Dat kan allebei. Sommige moordspellen zijn opgezet als citygame en dus buiten. Andere moordspellen zijn dan weer binnen, bij jou thuis en/of in combinatie met een diner. Hier vind je al onze moordspellen.

Is een moordspel eng?

Er zijn verschillende gradaties in moordspellen, maar over het algemeen is het vooral de bedoeling een leuke middag of avond te hebben. Soms lijkt de aankleding heel echt, soms heb je gewoon grappige kostuums aan. Het hangt er dus maar net vanaf welk moordspel je boekt.

Is een moordspel geschikt voor kinderen?

Sommige moordspellen zijn goed in familieverband te spelen. Bij sommige moordspellen zijn de details echter te eng of de opdrachten te moeilijk voor kinderen. Vraag dus altijd bij het boeken naar de mogelijkheden voor kinderen!

Moet ik me verkleden voor het moordspel?

Niet voor alle moordspellen hoef je je te verkleden. Verkleden hoort er vaak bij als je een moordspel speelt waarbij jij en de andere deelnemers een rol in het verhaal hebben. Wil je je niet verkleden of wil je dit juist wel graag? Vraag dan bij het boeken van het moordspel naar de mogelijkheden.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01