tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Veel gestelde vragen
Meestgestelde vragen over de Highland Games

Alles wat je wilt weten over Highland Games

Wat zijn Highland Games?

Highland Games zijn traditionele Schotse spelen, in verschillende categorieën. In de categorie sport kun je denken aan gewichten werpen, touwtrekken en schapen drijven. Ook een onderdeel van Highland Games zijn muziek en dans. Bij muziek gaat het natuurlijk om de beroemde schotse doedelzak, en bij dans om de traditionele Schotse volksdansen. Ook eens laten zien wie de echte krachtpatsers zijn in jullie groep? Probeer dan Highland Games als een uniek uitje!

Met hoeveel personen kunnen we Highland Games spelen?

Je hebt voldoende personen nodig om verschillende teams te kunnen maken. Daarom kunnen de Highland Games op de meeste plekken vanaf 8 personen worden gespeeld. Ook grotere groepen, tot 60 personen, kunnen Highland Games boeken!

Waar kunnen we Highland Games spelen?

Dit is mogelijk in: Gouda, Rotterdam, Harderwijk, Eindhoven, Nijmegen, Turnhout, Hoorn, Sevenum, Amsterdam, Almere, Den Haag, Scheveningen, Utrecht, Breda, Tilburg, Zwolle, Groningen, Hoogeloon, Warten, Bergharen, Diemen, Weesp, Bussum, Alkmaar, IJmuiden, Hoek van Holland, Nieuwersluis, Tull en 't Waal, Herwijnen, Geertruidenberg, Doornenburg. Bekijk hier de verschillende Highland Games uitjes.

Hoe lang ben je bezig met het spelen van Highland Games?

Dit hangt af van het programma dat er wordt samengesteld voor jouw groep. Meestal duren de spellen in totaal zo'n 2 tot 3 uur.

Moet je sterk zijn om mee te doen aan Highland Games?

Ja en nee. De Highland Games zijn voornamelijk wedstrijden in het meten van kracht, zoals gewicht werpen en touwtrekken. Maar voor sommige onderdelen moet je ook behendig zijn of juist heel snel. Natuurlijk worden de Games aangepast aan het niveau van de groep en hoeven jullie geen professionele gewichtheffers te zijn.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01