tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Virtual Reality in Eindhoven – Een sensationeel uitje

Wat ga je doen?

Wij nodigen je uit om samen de magie van Virtual Reality te ervaren. Speel diverse minigames, samen of tegen elkaar, óf ga de uitdaging aan in een van onze VR escape rooms!

Ons VR-center heeft maar liefst 8 VR Rooms, uitgerust met hoogwaardige apparatuur en een met de hand samengesteld assortiment games. Van de meest bekende VR games, tot unieke ervaringen ontworpen door onze eigen studio. Een bezoek aan ons center is geschikt voor jong en oud, voor de ervaren gamers én voor diegenen die juist iets nieuws willen beleven. Je wordt persoonlijk begeleid door een van onze enthousiaste crewleden, zodat je altijd zorgeloos kunt genieten van VR. Ook ideaal voor originele bedrijfsuitjes, familiedagen of dates.

Toe aan een pauzemomentje? Dan kijk je vanaf een comfortabele loungebank mee met jouw gezelschap, onder het genot van een snack of drankje, of neem je gezellig plaats in het horeca-gedeelte van ons center. Je kunt jouw VR-uitje ook aanvullen met bijvoorbeeld een complete lunch, all-in of diner.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust vrijblijvend je uitje aan! Maandag en dinsdag zijn beschikbaar in overleg.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 32,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 54 personen
1 tot 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01