starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

VR Game La Casa de Papel – Welk team is het sluwst?

Wat ga je doen

Deze VR (Virtual Reality) Game is een bijzondere combinatie van de echte wereld en de virtuele wereld. Wat jullie gaan doen? De beste criminelen worden, zodat jullie een kluis kunnen beroven.

De groep gaat in verschillende teams tegen elkaar strijden. De Professor geeft jullie opdrachten, waardoor jullie worden opgeleid tot echte dieven. Elk team heeft maar één virtual reality bril, dus er zal goed moeten worden gecommuniceerd over de opdrachten. Maar praat niet te hard, want wie weet luisteren de andere teams jullie wel af!

Dit spel kan bij ons in Valkenswaard worden gespeeld, binnen of buiten. Maar het is ook mogelijk in het centrum van Eindhoven of op je eigen locatie te spelen. Neem dus snel contact op om jouw Casa de Papel Game te organiseren.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01