starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
VR-feestje

Virtual Reality gamen - Toffer kan niet!

Stap in een nieuwe werkelijkheid en beleef waanzinnige avonturen tijdens een VR-feestje

Als je er eens even uit wilt, zonder in het vliegtuig te stappen of allerlei andere ingewikkelde maatregelen te nemen dan kun je een paar mooie uren beleven op een supercool virtual reality feestje.

Met de leukste en coolste virtual reality games worden de kinderen uitgedaagd en gaan ze op pad in allerlei werelden waar ze waanzinnige avonturen beleven. Met ieder een eigen headset en gameconsole zijn ze klaar voor de start.

Lekkere snacks en drinken in een feestelijke ruimte maken dit feestje compleet.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Op zoek naar een kinderfeestje voor stoere kinderen die wel van gamen houden? Kom dan naar Zoetermeer! De kinderen zetten de Virtual Reality bril op… en staan opeens in een landhuis vol zombies.

Prijs
Vanaf € 19,95 per kind
Aantal
3 t/m 12 kinderen
Locaties
Zoetermeer
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags

Ben je op zoek naar het gaafste kinderfeestje ooit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want hoe cool is het om samen met je vriendjes en vriendinnetjes over de mooiste plekken van Nederland te vliegen met de Ultimate Flight Experience?

Prijs
€ 11,00 per kind
Aantal
Vanaf 7 kinderen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags

Virtuele achtbanen trotseren, vechten met Drones, Draken en Orks, virtueel dansen en kom oog in oog te staan met een dinosaurus.

Prijs
Vanaf € 120,00 per groep
Aantal
4 tot 12 personen
Locaties
Rotterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags

Gezamenlijk met of tegen elkaar Virtual Reality gamen. Dat zijn de ingrediënten voor een supercool kinderfeestje! Combineer gamen, gezelligheid en uitdaging en laat de kinderen helemaal uit hun dak gaan met allerlei super coole VR games. Met ieder een eigen VR headset beleven de kinderen samen de meest spannende avonturen en uitdagingen met ongekende mogelijkheden.

Prijs
Vanaf € 25,00 per kind
Aantal
Vanaf 4 tot 12 kinderen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
Tags

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01