tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer escape rooms en games
VR escape room

Beleef een spannende VR escape ervaring

Stap binnen in een wereld vol spanning en avontuur met onze meeslepende VR escaperooms! Verlies jezelf in virtuele realiteit terwijl je samenwerkt met vrienden of familie om uit uitdagende puzzels te ontsnappen. Met adembenemende graphics en boeiende verhaallijnen bieden onze VR escaperooms een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Verken nu onze diverse selectie escaperooms en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Wat maakt een VR Escape Room een veel gekozen activiteit?

Stap binnen in de virtuele wereld van onze VR Escape Room en ontdek waarom het zo'n populaire activiteit is. Hier zijn vijf redenen waarom mensen genieten van deze unieke ervaring:

 1. Realisme: Met virtual reality-technologie wordt de Escape Room tot leven gebracht in een meeslepende en realistische omgeving. Je waant je echt in een andere wereld en ervaart de spanning en sensatie alsof je er echt bent.
 2. Teamwerk: Een VR Escape Room is een uitstekende teambuildingactiviteit. Werk samen met je vrienden, familie of collega's om puzzels op te lossen, geheimen te ontrafelen en uitdagende taken te voltooien. Het vereist communicatie en samenwerking om te ontsnappen binnen de gestelde tijd.
 3. Variatie: VR Escape Rooms bieden een breed scala aan thema's en scenario's om uit te kiezen. Of je nu in een mysterieus kasteel wilt ontsnappen, een sciencefictionavontuur wilt beleven of een spannende misdaad wilt oplossen, er is altijd een thema dat bij jouw interesse past.
 4. Geen fysieke beperkingen: In een VR Escape Room kun je dingen doen die in het echte leven niet mogelijk zouden zijn. Vlieg door de lucht, verken fantastische omgevingen en gebruik je verbeelding om oplossingen te vinden. Het is een grenzeloze ervaring die je meeneemt naar plekken waar je normaal gesproken niet kunt komen.
 5. Geschikt voor iedereen: Of je nu een ervaren gamer bent of nog nooit een VR-headset hebt gedragen, een VR Escape Room is toegankelijk voor alle niveaus. Onze ervaren begeleiders zorgen voor een soepele en leuke ervaring, zelfs als je nieuw bent in de wereld van virtual reality.

Wat is de doelgroep van VR Escape Rooms?

Onze VR Escape Rooms zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een spannende en uitdagende activiteit. Het is ideaal voor vriendengroepen, familie-uitjes, bedrijfsevenementen en zelfs individuen die op zoek zijn naar een avontuurlijke ervaring. Of je nu een fervent gamer bent, een liefhebber van puzzels of gewoon op zoek bent naar een unieke vorm van entertainment, onze VR Escape Rooms zijn voor jou.

Veelgestelde vragen over VR Escape Rooms:

 1. Wat is een VR Escape Room?
  Een VR Escape Room is een interactieve virtuele realiteitssimulatie waarin spelers worden ondergedompeld in een virtuele omgeving en uitdagende puzzels moeten oplossen om te ontsnappen.
 2. Hoe werkt een VR Escape Room?
  In een VR Escape Room gebruiken spelers een VR-headset en controllers om de virtuele omgeving te verkennen en interactie te hebben met objecten. Ze moeten samenwerken, puzzels oplossen en verborgen aanwijzingen ontdekken om te ontsnappen.
 3. Wat is het verschil tussen een fysieke Escape Room en een VR Escape Room?
  Een fysieke Escape Room vindt plaats in een fysieke locatie, terwijl een VR Escape Room zich afspeelt in een virtuele omgeving. In een VR Escape Room zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen de omgevingen en puzzels worden aangepast op manieren die in een fysieke Escape Room moeilijk haalbaar zijn.
 4. Hoe lang duurt een VR Escape Room?
  De duur van een VR Escape Room kan variëren, maar de meeste sessies duren meestal tussen de 30 en 60 minuten. 
 5. Zijn VR Escape Rooms eng?
  Sommige VR Escape Rooms kunnen elementen van spanning en verrassing bevatten, maar ze zijn over het algemeen niet bedoeld om beangstigend te zijn. Als je je zorgen maakt over de mate van spanning of enge aspecten, kun je van tevoren informeren om te bepalen welk type ervaring bij jou past.

Waarom genoegen nemen met de gewone wereld als je kunt ontsnappen naar buitengewone virtuele realiteit? Duik in de opwindende wereld van onze VR escaperooms en ontdek een geheel nieuwe vorm van entertainment. Werk samen, los uitdagende puzzels op en ervaar de spanning van ontsnapping in een meeslepende virtuele omgeving. Boek nu jouw VR escaperoom-ervaring en maak je klaar voor een avontuur dat je verbeelding te boven gaat!

 

Weergave:
13 vr escape rooms
Tonen
Vanaf € 28,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

De La Casa de Papel escape game in Utrecht

Vanaf € 20,- per persoon
6 tot 12 personen
Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Virtual Reality Escape Room in Breda - Iedereen in VR

€ 24,- tot € 35,- per persoon
2 tot 8 personen
Breda
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 2 beoordelingen

Een Virtual Reality Experience bij jou op locatie

Vanaf € 45,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 16,50 per persoon
2 tot 21 personen
Utrecht
Bekijk uitje
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
Vanaf 4 personen
Raamsdonksveer
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

VR escape experience - La casa de papel

Vanaf € 30,- per persoon
Vanaf 18 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01