tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer actieve spellen
Voetgolf

Speel voetballen en golf in één

Voetgolf is de nieuwste sensatie op het gebied van sport en spel! Bij voetgolf combineer je voetbal met golf en speel je op een uitdagende baan vol obstakels en hindernissen. Ontdek alle voetgolf mogelijkheden en laat je verrassen door deze spannende en sportieve activiteit.

Wat is voetgolf en waarom is het een leuke activiteit?

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf, waarbij je met behulp van je voeten en een voetbal een parcours aflegt dat bestaat uit verschillende hindernissen en doelen. Het doel is om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Voetgolf is een leuke activiteit voor jong en oud en kan gespeeld worden met vrienden, familie of collega's. Het is een geweldige manier om buiten te zijn, te bewegen en tegelijkertijd te genieten van een gezellige dag.

Wat is de doelgroep van deze activiteit?

Voetgolf is een activiteit voor iedereen die houdt van een sportieve uitdaging en gezelligheid. Het is geschikt voor groepen vrienden, families, collega's of verenigingen die op zoek zijn naar een leuk dagje uit. Voetgolf is ook een goede optie voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. Het is niet nodig om ervaring te hebben met voetbal of golf om mee te doen, iedereen kan het spel snel oppakken.

Veel gestelde vragen over voetgolf:

 1. Moet ik mijn eigen voetbal meenemen?
  Nee, bij de locaties waar voetgolf wordt gespeeld zijn voetballen aanwezig.
 2. Wat moet ik dragen tijdens het spelen van voetgolf?
  Het is aan te raden om sportieve kleding en schoenen te dragen waar je goed op kunt lopen (en schieten natuurlijk!).
 3. Kan voetgolf binnen gespeeld worden?
  Nee, voetgolf wordt altijd buiten gespeeld.
 4. Is voetgolf geschikt voor grote groepen?
  Ja, voetgolf is een leuke activiteit voor grote groepen. Veel locaties bieden speciale arrangementen aan voor groepen.
 5. Is voetgolf geschikt voor een bedrijfsuitje?
  Ja, voetgolf is een leuke activiteit voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Het is een geweldige manier om samen te werken en plezier te hebben met collega's.

  Zie ook "Alles wat je wilt weten over Voetgolf" voor meer vragen en antwoorden

Voetgolf is een activiteit die geschikt is voor iedereen die houdt van een combinatie van sport en spel. Het is een leuke en uitdagende manier om samen een sportieve dag te beleven. Door de verschillende obstakels en hindernissen op de baan blijft het spel altijd spannend en uitdagend. Boek nu een voetgolf arrangement en geniet van deze unieke activiteit!

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01