tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite arrow head location arrow search cross persons euro load home flame stats-growth2 whatsapp laptop
Voetgolf

Voetballen en golfen in één!

Voetjes op de baan met voetgolf

Een bijzonder grappig en vrij nieuw spel om met zijn allen te spelen is voetgolf of footgolf! Deze nieuwe variant op het golfen is nog niet overal bekend, maar Nederland is er zeker klaar voor. En terecht, want het is hartstikke leuk. Het laat zich het beste omschrijven als een combinatie van golf en voetbal. Hier ga je niet te werk met een club, maar gebruik je alleen je voeten om de voetbal in de hole te krijgen. Heb je nog vragen over Voetgolf? Kijk dan eens bij onze antwoorden op de meestgestelde vragen!

Lees verder

Voor een superleuk teamuitje of als actief vriendenuitje kun je de grootst mogelijke lol beleven aan deze ludieke manier van golfen. Net als bij een 18-holes golfbaan loop je het traject af, om te beginnen bij de plek vanaf de aftrap. Ook als vrijgezellenfeest of voor een voetbaluitje kun je helemaal opgaan in dit ontspannende spel en je heerlijk uitleven.

Voetgolf is uitdagender dan je denkt. Een supergaaf spel om te spelen, ideaal voor in de frisse buitenlucht.

Weergave:

Aantal uitjes: 6

Filter 6 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01