tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer beauty en lifestyle workshops
Workshop visagie

Laat je van je mooiste kant zien met een workshop visagie

Workshop visagie, voor een unieke beauty beleving

Voor de perfecte manier van opmaken voor verschillende doeleinden heeft een visagie workshop je heel wat te bieden. Een visagie workshop is ideaal voor wanneer je behoefte hebt aan een origineel vriendinnenuitje, maar natuurlijk ook als vrijgezellenfeest voor vrouwen, waarbij de bruid op een speciale manier opgemaakt kan worden.

Lees verder

Visagie is afgeleid van het woord visage, dat ‘gezicht’ betekent en is iets anders dan een gewone make-up. Het verschil zit hem in meer kennis van hoe je make-up dient te gebruiken. Wat zijn de sterke en zwakke kanten in een gezicht en hoe versterk of verzwak je die kanten. Je zoekt uit wat bij iemand past en wat niet. Met deze beauty workshop leer je qua stijl en sfeer met make-up te experimenteren.

Laat je adviseren voor een bepaalde gelegenheid, bijvoorbeeld een bruidsmake-up of feest make-up. Een workshop visagie is niet alleen leuk, maar ook spannend en verassend.

Weergave:
8 workshops

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01