starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Virtual Reality Teambuilding op Locatie

Wat ga je doen

Stap samen met je collega’s, vrienden of familie in de virtuele wereld en ervaar teambuilding als nooit tevoren! Wij hebben de modernste teambuildingsactiviteit ooit ontwikkeld: een virtuele bom. Deze is alleen op te lossen door middel van goede samenwerking.

In teams van 4 tot 5 personen krijgen jullie een VR-bril. Enkel één bril per team zal je denken? Ja, hier komt het teambuildingaspect bij kijken. Degene zonder bril hebben namelijk een poster met alle mogelijke oplossingen. Deze poster bevat ook puzzels en cryptogrammen die opgelost moeten worden. Aan de persoon met de bril de taak om alles wat hij of zij ziet, zo goed mogelijk te communiceren naar het team. Alleen door goede samenwerking en communicatie is de bom te ontmantelen. Wij kunnen zoveel brillen meenemen als jullie wensen. Voor elke bom krijgen jullie 5 minuten de tijd. Hierna wordt de bril doorgegeven en krijgen jullie steeds een moeilijkere bom. Wie lukt het om de meeste bommen op te lossen binnen de tijd en wordt de winnaar van deze spannende teambuildingsactiviteit?

Het is mogelijk om deze activiteit te combineren met ontspanning op het gebied van Virtual Reality. Denk hierbij aan een ritje in een achtbaan, op safari in Afrika, vliegen boven New York of diepzeeduiken. Met Virtual Reality is alles, maar dan ook echt alles mogelijk!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01