tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame

Virtual Reality Teambuilding - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Stap samen met je collega’s, vrienden of familie in de virtuele wereld en ervaar Virtual Reality als nooit tevoren. Zijn jullie klaar voor Virtual Reality Teambuilding? Dit is hét leukste uitje voor ieder gezelschap. Maar pas op.. deze activiteit kent een explosieve lading!

Werk samen onder tijdsdruk.
Werk intensief samen onder immense tijdsdruk, terwijl jullie een Virtual Bomb moeten zien te ontmantelen. Zweetdruppels, concentratie en communicatie.. Dit is teambuilding in de 6e versnelling!

Tik….tak….tik…tak...
Direct na het opzetten van de Virtual Reality bril, worden jullie geconfronteerd met de harde (virtuele) realiteit. De timer van een bom telt seconde voor seconde af. Draden, knoppen en schakelaartjes zijn zichtbaar op de Virtual Bomb. Maar wat moet je doen? Gelukkig sta je er niet alleen voor; jouw teamgenoten hebben een cryptische handleiding voor zich om de Virtual Bomb te ontmantelen. Door een goede communicatie weet jij natuurlijk snel hoe de bom onschadelijk gemaakt kan worden. Toch?

  • Combinatie van Virtual Reality, teambuilding en een Escape Room.
  • Onder begeleiding van VR-experts.
  • Door het gebruik van meerdere VR brillen, is Virtual Reality Teambuilding zeer geschikt voor meerdere teams en grotere groepen.

Lukt het om de Virtual Bomb te ontmantelen? Dan geef je de bril aan de volgende teamgenoot door. Een nieuwe bom verschijnt in de virtuele wereld. Weten jullie als team de meeste bommen te ontmantelen?

Virtual Reality en Teambuilding inéén!
Dit uitje is ideaal om de samenwerking in groepen een échte boost te geven. Stressvolle situaties, luisteren en aandacht voor elkaar. Combineer dit met een strijdelement en je hebt dé perfecte activiteit voor teambuilding!

Virtual Reality Teambuilding is te spelen op elke locatie in Nederland. Jullie bepalen de locatie, wij komen naar jullie toe!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 15 personen
2 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief begeleiding

Gemiddeld een 9,4 uit 10 beoordelingen

9,4 Beleving
9,4 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Super spannend en uitdagend!

Virtual Reality geeft zo’n echt beeld omdat je een bom aan het ontmantelen bent samen met je groepsgenoten. De begeleiding is fantastisch, je wordt super ondersteunt en helpen bij alle vragen. Ook zijn ze in voor een grapje.

Door: Timo

Erg leuk!

Een bom ontmantelen in virtual reality! Ontzettend leuk en echt een teambuilding spel!

Door: Lieke
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01