tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer virtual reality
Virtual Reality racen

Zet de VR bril op en laat jouw avontuur op het circuit helemaal tot leven komen

Wil jij ervaren hoe het is om in de Formule 1 te racen, wiel aan wiel met de beste coureurs van de wereld? Dat kan! Je kunt nu virtueel racen en het zelf beleven op de Virtual Reality race simulators.

Lees verder

Bij Virtual Reality (VR) computertechniek lijkt het alsof je in een andere werkelijkheid bent. Je ziet een virtuele wereld door een speciale VRbril waardoor je in 3D alles beleeft. Door het toevoegen van geluid en soms ook geuren en het toevoegen van wind wordt het nog realistischer.

In de VR race simulator lijkt het net of je echt in de raceauto zit. Je scheurt over een bekend circuit dat je zelf kunt kiezen, terwijl je de wind in je gezicht voelt als je gas geeft het stuur en je stoel voelt trillen. Een waanzinnige ervaring die ook leuk is als je niet van het Formule 1 spektakel via de televisie houdt.

Combineer dit virtual reality race uitje met andere VR ervaringen in werelden vol zombies en andere uitdagingen die je overwint. Ondertussen is het ook gezellig onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Weergave:
2 uitjes
VR racen hal Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling

Virtual Reality Formule 1 Racen

€ 35,- per persoon
4 tot 16 personen
Den Haag
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01