starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Virtual reality op locatie

Wat ga je doen

Virtual Reality is nu op iedere locatie mogelijk. Een wereldreis maken in 10 minuten, op de top van een wolkenkrabber jouw hoogtevrees overwinnen, een helse rit maken in de achtbaan of zeer uitdagende escape games oplossen. Dit alles, en nog veel meer is nu mogelijk met ons Virtual Reality aanbod. We hebben het ruimste aanbod van Nederland.

Voor iedere groep stellen wij het perfecte programma samen gebaseerd op het doel van de dag. Fun, teambuilding, ervaren, of een combinatie hiervan, het kan allemaal!

Ga met je collega’s, teamgenoten of vrienden de uitdaging aan en je ervaart de beleving van Virtual Reality als nooit te voren. Onder leiding van onze ervaren, maar zeker ook enthousiaste VR-experts worden jullie begeleid gedurende deze unieke en verrassende activiteit. Binnen de kortste keren gaan jullie aan de slag en zullen jullie versteld staan wat VR met jullie, en jullie hersenen doet.

Wil je VR mee maken puur voor het plezier en de ervaring? Of wil je er een echte teambuilding game van maken? Alles kan en wij zorgen dat we het juiste programma opstellen voor jullie. We beschikken over verschillende soorten Virtual Reality brillen en hebben het nieuwste van het nieuwste.

Kortom: wij doen er alles om aan om jullie bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken. Wij garanderen jullie een onvergetelijke activiteit waar jullie 100% zeker nog lang over nagepraat zal worden.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01