starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Virtual reality op locatie

Wat ga je doen

Virtual reality op locatie! Tussen dinosaurussen lopen, over Parijs vliegen of op het randje van een wolkenkrabber lopen. Met virtual reality is dit allemaal mogelijk!

Virtual reality is voor vele een compleet nieuwe wereld. Ga met je collega’s, vrienden, familie de uitdaging aan, en ervaar een beleving is als nooit tevoren! Wij zijn al vanaf het begin dé specialist in de wereld van Virtual reality. Naast de bestaande games bieden wij ook zelf ontwikkelde games aan. Dit om jullie bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken. Wij komen met onze virtual reality brillen op iedere locatie in Nederland en België. Wij bieden: - Onvergetelijke ervaring - Teambuiding - Spanning - Plezier - Keuze uit meer dan 100 games.

Wij bieden onze Virtual reality aan voor iedere groep op maat. Jullie bepalen zelf hoe lang jullie spelen, welke games, en keuze uit teamwork of gewoon fun.

Enthousiast geworden? Vul dan snel het aanvraagformulier in, en wij zien jullie snel!

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01