tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Virtual Reality Kinderfeestje - Laagdrempelig, uniek, magisch en onvergetelijk

Omschrijving

Een uniek kinderfeestje? Stap in de wereld van Virtual Reality, zet die VR headset op en doe waar jij zin in hebt! Een kinderfeestje wordt niet snel vergeten; een enorm aanbod aan VR spellen en ervaringen zorgt er voor dat ieder kind een waanzinnig leuke middag gaat hebben.

Iedereen speelt mee!

Iedereen krijgt z’n eigen VR Headset op en mag vrij kiezen wat te spelen. Een potje Angrybirds, fruithakken of een van de andere vette VR games of een spannende rit in de achtbaan of een reis naar de bodem van de oceaan, behalve spellen hebben we ook prachtige VR Experiences.

Voor oudere kinderen (vanaf 12 jaar) hebben we ook een ruim aanbod aan VR EscapeRooms in verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden beschikbaar.  

Hapje en drankje bij de Proefzaak
Bij onze buren van de Proefzaak ben je voor of na je VR uitje van harte welkom voor hapjes, drankjes, borrels en snacks. We kunnen voorzien in alle wensen inclusief lunches en diner. 

Locatie
We zijn gevestigd in een prachtig pand op het terrein van de historische Rijtuigenloods bij het station van Amersfoort. Op loopafstand van het station van Amersfoort en er is gratis parkeergelegenheid. In onze high-tech speelruimte stap je een futuristische ruimte binnen vol schermen, techniek en natuurlijk onze VR speelvelden.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Op aanvraag
Vanaf 6 kinderen
1 uur
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?