starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Virtual Reality Diner

Wat ga je doen

Ervaar alle mogelijkheden van Virtual Reality tijdens het Virtual Reality Diner en waan je in de digitale wereld van VR. Alles tijdens dit Virtual Reality Diner is virtueel, behalve het 3-gangen menu zelf! Ga na het voorgerecht op safari in Afrika om de Big 5 te spotten, speel na het hoofdgerecht een uitdagende teambuildingsgame en race na het nagerecht als Max Verstappen in onze racesimulator. Wij richten het gehele Virtual Reality Diner in op jullie wensen. De mogelijkheden van Virtual Reality zijn oneindig, dus kom maar op met die leuke ideeën! Wij regelen het voor jullie.

We ontvangen je in een restaurant naar keuze waar we beginnen met een welkomstdrankje. Hier maak je kennis met onze Virtual Reality experts die zorg gaan dragen voor deze unieke ervaring. Op het moment dat iedereen is voorzien van een drankje beginnen onze VR-experts met de introductie en stappen jullie in de wereld van Virtual Reality. Hierna word je voorzien van een heerlijk voorgerechtje. Na het voorgerecht is het uiteraard weer tijd voor wat Virtual Reality spektakel. Ditmaal vol actie en nog meer beleving!

Hierna kan wederom onder het genot van een culinaire verrassing uitgekeken worden naar het vervolg van deze unieke virtuele beleving. Bij deze ronde kan een keuze gemaakt worden tussen teambuilding en stand alone games. Bij de teambuilding games komen jullie teamwork skills om de hoek kijken en gaan jullie samen een spel spelen. Bij de stand alone games kun je individueel ervaren wat er allemaal nog meer mogelijk is met Virtual Reality. Oftewel: alle ingrediënten voor een onvergetelijk uitje! Wacht niet langer en vul snel het aanvraagformulier in. Hopelijk tot snel!

Dit virtuele diner kan gespeeld worden in een restaurant naar keuze of op een eigen locatie.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01