tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Virtual Reality Bomb battle escapespel in Rotterdam

Omschrijving

Virtual reality meets reality in dit zenuwslopende Escape spel. Eén van de teamleden gaat de virtuele kamer in om een tikkende tijdbom te ontmantelen. De rest van het team helpt om de bom te ontmantelen. Alleen het teamlid in virtual reality ziet de bom en de andere teamleden hebben de cryptische handleiding om de bom onschadelijk te maken, maar zien de bom zelf niet. Samenwerken is de enige optie!

Dat is niet het enige, je strijdt ook tegen andere teams. Tot maar liefst 10 teams van twee tot vijf spelers kunnen in een race tegen de klok en tegen elkaar strijden. Wie heeft na een half uur de meesten bommen onschadelijk gemaakt? De regels zijn simpel. Wie de VR bom onschadelijk maakt, ontsnapt uit de kamer en schuift aan bij de spelers met de handleiding. Een ander teamlid stapt direct de VR bomkamer in om wederom de klus te klaren. Na een half uur spelen is de winnaar bekend, die zich kan verzekeren van de eeuwige roem of zelfs iets winnen dat van tevoren is afgesproken. Dat is niet alles, om het programma compleet te maken wordt er na de bom spanning verder gespeeld in virtual reality. Schieten van zombies, oog in oog met een levende Walvis, naar Mars of de VR achtbaan in.

Wij hebben meer dan 50 unieke spellen. Genoeg variatie om gamers en niet gamers een unieke ervaring op te laten doen. Uiteraard kan er ook meegenoten worden met de belevingen van anderen door ze te volgen op grote schermen. Alles onder het genot van een hapje en een drankje in een gezellige horeca ambiance. Het perfecte bedrijfsuitje om op een speelse manier te werken aan samenwerkingsvaardigheden.

Optioneel toe te voegen: educatieve vaardigheidstraining

Vaardigheden die getraind worden:

  • Luisteren en communiceren
  • Taken verdelen en samenwerken
  • Leiding nemen en ontvangen
  • Gestructureerd te werk gaan
  • Stressbestendigheid

Prijzen:

  • 15 min game-briefing en 60 minuten spelen - € 19,00 per persoon
  • 15 min game-briefing en 90 minuten spelen - € 27,25 per persoon

Mogelijkheid om het VR programma te combineren met één van onze andere VR programma’s die wij aanbieden.

  • 15 min game-briefing en 120 minuten spelen - € 38,00 per persoon
  • 15 min game-briefing en 150 minuten spelen - € 43,50 per persoon

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,- tot € 43,50 per persoon (incl. BTW)
10 tot 120 personen
Vanaf 1,5 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01