starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Virtual Reality Bomb battle escapespel in Rotterdam

Wat ga je doen

Virtual reality meets reality in dit zenuwslopende Escape spel. Een van de teamleden gaat de virtuele kamer in om een tikkende tijd bom te ontmantelen. De rest van het team helpt om de bom te ontmantelen. Alleen het teamlid in virtual reality ziet de bom en de andere teamleden hebben de cryptische handleiding om de bom onschadelijk te maken, maar zien de bom zelf niet. Samenwerken is de enige optie!

Dat is niet het enige, je strijd ook tegen andere teams. Tot wel liefst 10 teams van twee tot vijf spelers, kunnen in een race tegen de klok en elkaar strijden. Wie heeft na een half uur de meesten bommen onschadelijk gemaakt? De regels zijn simpel. Wie de VRbom onschadelijk maakt, ontsnapt uit de kamer en schuift aan bij de spelers met de handleiding. Een ander teamlid stapt direct de VRbom kamer in om wederom de klus te klaren. Na een halfuur spelen is de winnaar bekent en kan zich verzekeren van de eeuwige room of zelfs iets winnen wat van te voren is afgesproken. Dat is niet alles, om het programma compleet te maken wordt er na de bomspanning verder gespeeld in virtual reality. Schieten van zombies, oog in oog met een levende Walvis, naar Mars of VR achtbaan in.

VR4play heeft meer dan 50 unieke spellen. Genoeg variatie om gamers en niet gamers een unieke ervaring op te laten doen. Uiteraard kan er ook meegenoten worden met de belevingen door je collega's te volgen op grote schermen. Alles onder het genot van een hapje en een drankje in een gezellige horeca ambiance. Het perfecte bedrijfsuitje om op een speelse manier te werken aan samenwerkingsvaardigheden.

Optioneel in te voegen: educatieve vaardigheidstraining

Vaardigheden die getraind worden:

  • Luisteren en communiceren
  • Taken verdelen en samenwerken
  • Leiding nemen en ontvangen
  • Gestructureerd te werk gaan
  • Stressbestendigheid

Prijzen:

  • 15 min game-briefing en 60 minuten spelen, € 19,00 per persoon
  • 15 min game-briefing en 90 minuten spelen € 27,50 per persoon

Mogelijkheid om het VR programma te combineren met een van onze andere VR programma’s die wij aanbieden.

  • 15 min game-briefing en 120 minuten spelen € 38,00 per persoon
  • 15 min game-briefing en 150 minuten spelen € 43,50 per persoon

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01