tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Virtual Reality beleven in Leiden

Wat ga je doen?

Ideaal (groeps)uitje in Leiden. Geschikt voor jong en oud in elke samenstelling. Stap een hele andere wereld binnen, die van Virtual Reality. Pak die boog en verdedig samen met jouw vrienden of collega’s een elvendorp. Voel de koude rillingen op jouw rug wanneer jij bibberend op een smal plankje hoog boven de stad staat. Ontdek een van onze escape rooms voor een nog spannender ervaring. Te spannend? Ga dan virtueel op reis, wandel door New York of ontdek een oude egyptische pyramide. Virtual Reality biedt de perfecte ervaring voor elke groep van jong tot oud.

Een unieke ervaring voor familie, vrienden of jouw team. Met Virtual Reality kan voor iedereen de perfecte ervaring worden geboden. Jij hoeft niets van te voren te kiezen, onze begeleiders nemen alle zorgen uit handen. We heten je welkom en verzorgen uitleg over hoe alles werkt en laten jouw kennis maken met de kracht van Virtual Reality. Jij leert bewegen in een compleet andere wereld die net zo echt voelt als de werkelijkheid. We laten jullie ervaringen delen en gezamenlijk ontdekken. Heel actiegericht en energie met boogschieten of vuurwapens. Laagdrempelig of heel spannend. Precies de ervaring die jij wilt hebben. Meer uitdaging? Doe een van onze escape rooms in Virtual Reality. Van ontsnappen van een onbewoond eiland tot het redden van een ruimte station. Hoewel, onbewoond….

Het is mogelijk om een op maat gemaakt programma samen te stellen voor jouw groep. Neem via onderstaand formulier contact op voor de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 14,- tot € 25,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 50 personen
Ongeveer 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01