starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Vintage Rally in de omgeving van Rivierenland

Wat ga je doen

Stap in een stoere oldtimer en ga de uitdaging aan! Je kunt kiezen uit vrolijke 2CV's of hippe VW bussen. Jullie beginnen met een kop koffie of thee in onze sfeervolle garage. Daarna krijgen jullie uitleg over de rally en het rijden in oldtimers. Als iedereen er klaar voor is kan het feest echt beginnen!

Jullie rijden door de prachtige omgeving van Rivierenland op zoek naar antwoorden op pittige opdrachten. Terwijl je verder hobbelt over plattelandswegen maak je hilarische foto opdrachten. Wie dit als leukste doet, gaat aan de haal met extra bonuspunten. Onze puzzelrit is echt teambuilding, je rijdt niet in colonne achter elkaar aan.

De rit met de oldtimers duur meestal ongeveer 3 uur. We knippen dit op in twee delen zodat jullie met alle wagens gezamenlijk kunnen stoppen bij een cafeetje of een picknickplaats. Bij terugkomst staat er voor iedereen een drankje klaar. We sluiten het programma af met de prijsuitreiking.

Wij staan bekend om oldtimers die verkeren in perfecte staat. Uiteraard kunnen jullie je eigen auto gratis op ons terrein parkeren.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01