starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Vier je kinderfeestje in Plaswijckpark

Wat ga je doen

Racen door de Verkeerstuin, spetteren in de Havenspeeltuin, dieren aaien in Dierenwijck. Je kan in Plaswijckpark helemaal losgaan! Met mooi weer spring je op een vlot in de Vlottenvaart en vaar je over de plas in een Zwanenboot. Is het hondenweer buiten? Dan kan je lekker binnenspelen in Huis in de Heuvel, de Apenspeeltuin of kom kijken naar een theatervoorstelling.

Ravotfeest

Met een Ravotfeest kan je helemaal losgaan in het park. Slingeren in de Apenspeeltuin en ritjes maken in de draaimolen. Van al dat ravotten heb je vast trek gekregen! Dan kom je smullen in het restaurant van een Opa of Oma Kookt Menu! Het Opa Kookt Menu bestaat uit: patat + kipnuggets + appelmoes + Wicky. Het Oma Kookt Menu bestaat uit: poffertjes & poedersuiker + Danoontje + Wicky.

Beestenfeest

Ben jij een echte dierenvriend? Dan is het Beestenfeest wat voor jou! Bij Plaswijckpark kan jij jouw lievelingsdieren eten komen geven of krijg van onze dierenverzorgers een leuke rondleiding! Van al die beesten eten geven krijg je zelf trek! In het Restaurant in de Heuvel kan je komen smullen van het Opa of Oma Kookt Menu. Het Opa Kookt Menu bestaat uit: patat + kipnuggets + appelmoes + Wicky. Het Oma Kookt Menu bestaat uit: poffertjes & poedersuiker + Danoontje + Wicky.

Knutlsefeest

Knutselkoningen en koninginnen opgelet! Plaswijckpark heeft er een nieuw kinderfeestje bij! Knutsel je suf met alle grappige restmaterialen van Pakje Plezier. Ga aan de slag met linten, dopjes en andere leuke industriële materialen. Maak je een toverstaf, zwaard of speeleiland? Je kan het zo gek niet bedenken! Na al dat knippen en plakken heb je vast trek gekregen. Hol dan naar Restaurant in de Heuvel voor een stoere daghap. Nu kan je eindeloos ravotten in de binnenspeeltuin, Verkeerstuin of neem een kijkje in Dierenwijck. Dat belooft een onvergetelijke dag te worden!

Schaatsfeest

Laat al jouw schaatskunsten zien tijdens het schaatsfeest. Ga onder begeleiding van een Plaswijckpark medewerker het ijs op en leer de leukste trucs. Wie weet maak jij na jouw feest wel de mooiste pirouettes. Smul van overheerlijke pannenkoeken en race daarna door de Verkeerstuin, spring op de bedden van opa en oma in de binnenspeeltuin en aai de dieren in Dierenwijck.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Heb je interesse in dit feestje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01