starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Vier een swingend of sfeervol personeelsfeest op toplocatie in Noord-Holland

Wat ga je doen

Landgoed Robacher’s Watermolen is een unieke locatie nabij de A7. De locatie bestaat uit diverse ruimtes en tuinen voor 20 tot 400 gasten. Van middag programma met activiteiten tot diner dansant of uitgebreide feestavond, Robacher’s biedt brede mogelijkheden voor ieders wens.

Het landgoed beschikt over 2 aangelegde tuinen met grote vijver en terrassen, zeer geschikt voor een BBQ, bierproeverij of familiedag met activiteiten.

In de decembermaand is Landgoed Robacher’s Watermolen een waar kerstsprookje met duizenden lichtjes. Een unieke kerstsfeer die uw gasten nergens anders zullen tegenkomen. Ook staat de locatie bekend om zijn Tirol/oktoberfest thema feesten waar de nodige thematisering voor in huis is. (denk aan de bediening in lederhozen, bierpullen en diverse oktoberfestspellen)

De locatie beschikt over een groot eigen parkeerterrein voor ca. 180 auto’s, tevens is er ruimte voor touringcars.

Het keukenteam verzorgt de lekkerste lunches, high tea/beer/wine, diners, buffetten en snacks en kan in overleg uw wensen volgen. U kunt zelf entertainment en muziek verzorgen of door ons laten inhuren.

Feestavond arrangement basis 4 uur € 27,50:

  • Tafelgarnituur op tafel
  • 3 rondes met hapjes uitgeserveerd
  • Late night snack om de avond mee af te sluiten
  • Onbeperkt koffie/thee/frisdranken/bier/0% bier/wijn/jenever/vieux en Coebergh

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01