tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Vestinggolf

Vestinggolf in 13 vestingen te spelen

Actief, sportief en ludiek golfen in een historische vestingstad

Vestiggolf is de juiste mix van actief, ludiek, uniek en sportief entertainment in een historische ambiance en is uitermate geschikt wanneer je met een groep er leuk op uit wil trekken. Welbesteed voor een familiedag, maar ook als gezellig vriendinnenuitje, tijdens een vrijgezellenfeestje of als recreatief bedrijfsuitje zeer aan te bevelen. Vestinggolf is verrassend met een hoog humorgehalte en kan 365 dagen per jaar in verschillende vestingsteden gespeeld worden.

Dit geweldige en bovendien betaalbare spel, wat je totaal niet kunt vergelijken met het echte golf, kan nagenoeg door iedereen gespeeld worden, is puur bedoeld als spel en is spannend van begin tot het eind.

Bij het vestinggolf loopt er altijd markies of markiezin mee in een historische outfit die de groep begeleidt tijdens het traject dat bestaat uit een aantal holes die gedurende de tijdspanne gespeeld gaan worden. Elke hole heeft een passende naam en ook word je onderweg op allerlei grappige en spannende anekdotes getrakteerd, waarbij leuke plekjes en stekjes niet vergeten zullen worden. Kortom een zeer onderhoudende middag valt jou ten deel wanneer je één van de stadjes uitkiest die voor dit bijzondere spel in aanmerking komen.

Ook ervaren hoe het is om een historische binnenstad Vestinggolf te spelen, geef je dan op voor een bepaalde vestingstad. Vestinggolf is zeer gewild voor welk groepsuitje dan ook, omdat het amusement, humor, cultuur en sport op een uitstekende manier met elkaar weet te verenigen.

Filter 13 uitjes
Weergave:

Er zijn 13 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 80 personen
Buren (GLD)
Korte omschrijving

Het meer dan 600 jaar oude vestingstadje Buren ligt aan het riviertje de  Korne in de Betuwe en beschikt niet alleen over historische gebouwen en middeleeuwse stadsmuren, maar er is ook ruimte voor Vestinggolf. Een ontzettend leuke variant op het gewone golf, waar je met een speciale vestinggolfstick een aantal holes in zo min mogelijk slagen moet zien uit te voeren.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Bourtange
Korte omschrijving

Nederland kent een flink aantal vestingsteden waar je tegenwoordig ook terecht kan voor Vestinggolf, zoals in Bourtange, in Zuidoost Groningen. Een vestingstad die van 1593 tot 1851 voor Nederland van belang was, maar die daarna veranderde in een agrarisch dorp.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Gorinchem
Korte omschrijving

Kom naar Gorinchem voor het spelen van Vestinggolf. Een ontzettend leuke variant op het gewone golf. Tijdens deze leuke activiteit worden jullie in groepjes opgesplitst onder begeleiding van een Markies of Markiezin die jullie alles kunnen vertellen over het roemruchte verleden van  Gorinchem als vestingstad.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Brielle
Korte omschrijving

Het bekende vestingstadje Brielle dat in 1572 door de Geuzen werd veroverd op de Spaanse bezetter en waar de huidige vestingwerken in 1713 waren voltooid is natuurlijk een prima locatie voor het spelen van Vestinggolf. Een prachtig stadje met negen bastions en binnen de vestinggordel maar liefst 400 monumenten, waarvan het fraaie stadhuis en de Sint Catharijnekerk  het meest opvallend zijn.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Geertruidenberg
Korte omschrijving

Een Brabantse vestingstad als Geertruidenberg met een historische markt en zijn Hollandse monumenten stelt iedereen in de gelegenheid om kennis te maken met Vestinggolf. Een niet zo vanzelfsprekende golfsport, waarbij de bijzondere stick met aan het uiteinde een kanteel de bal soms de verkeerde kant op laat gaan.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Schoonhoven
Korte omschrijving

Speel Vestinggolf in Schoonhoven, de belangrijke vestingstad als onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie. Laat je verrassen door de anekdotes van de Markies of Markiezin die elke groep zal begeleiden tijdens de route die jullie spelenderwijs afleggen langs allerlei historische plekjes van dit prachtige stadje en die jullie telkens op de hoogte zullen houden van de tussenstand.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Hellevoetsluis
Korte omschrijving

Een van onze speelsteden voor Vestinggolf is Hellevoetsluis, met unieke verdedigingswerken en ook belangrijk als marinehaven van Holland, waar onder andere Piet Hein zijn Zilvervloot aan wal bracht. Een mooi vestingstadje met een haven en de kazerne Fort Haerlem vormen samen een zeer geschikt decor voor een activiteit als Vestinggolf.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 110 personen
Willemstad (NB)
Korte omschrijving

Willemstad behoort tot een van de speelsteden waar het historische karakter als vestingstad het best bewaard is gebleven en waar je dus prima uit de voeten kan met Vestinggolf. Een leuke en ontspannende activiteit waarbij je in aanraking komt met een stukje cultureel erfgoed, terwijl je een bijzonder spelletje golf aan het spelen bent.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Heusden
Korte omschrijving

De gerestaureerde vestingstad Heusden ligt aan de Bergsche Maas waar je met zijn allen ook terecht kan voor het spelen van Vestinggolf. Met de Catharijnekerk, stadswallen, het herbouwde stadhuis, de Veerpoort en de mooie haven als bekendste bezienswaardigheden, kun je hier je hart ophalen aan deze leuke golfvariant en tegelijkertijd een stukje historie beleven.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
10 tot 90 personen
Zaltbommel
Korte omschrijving

In Zaltbommel, het oude vestingstadje aan de Waal, bekend om zijn bastions of bolwerken en omringd door mooie parken, kunnen jullie je 2,5 uur lang uitleven met Vestinggolf.

Leuke plekjes, zoals de oude vismarkt, worden opgenomen in een 2 x 45 minuten durend arrangement. Elke groep wordt bovendien vergezeld door een Markies of Markiezin eventueel met allerlei interessante achtergrondinformatie over Zaltbommel.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01