tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Vespa tocht en Powerkiten in Noordwijk

Wat ga je doen?

Vespatocht Noordwijk? Combineer een tocht op onze Italiaanse lifestyle scooters met een van de leukste strandactiviteiten... powerkiten!
Uiteraard mag een afsluitende borrel en BBQ bij ondergaande zon niet ontbreken.

Ideaal als bedrijfsuitje aan het strand van Noordwijk.

Vespa scooter tocht Noordwijk

Het zonnetje, mooi weer, de frisse buiten lucht... dan denk je natuurlijk gelijk aan: lekker toeren op een Italiaanse lifestyle scooter!

Het is tijd om te ontspannen en op een geweldig leuke manier de mooie plekjes van de Bollenstreek te ontdekken!
In grote steden winnen ze steeds meer aan populariteit. Maar wij bieden jullie voor een dagje "outdoor" ook dat heerlijke gevoel van vrijheid.

Onder leiding van een van onze enthousiaste begeleiders maken jullie een fantastische vespa tocht door de Duin- en Bollenstreek. Na de vespa tocht kunnen jullie onder genot van een drankje op het terras van het strandpaviljoen even nagenieten, voordat jullie gaan kennismaken met het altijd leuke vliegeren / powerkiten.

Powerkiten Noordwijk

Powerkiten (2 lijns vliegeren) op het strand van Noordwijk? Voel de trekkracht van de wind, ervaar de snelheid van een ´Nasawing´ vlieger, beheers de techniek van deze superleuke strandactiviteit.
Bij voldoende wind kun je je tijdens het powerkiten (2 lijns vliegeren) laten voortslepen door het zand en als je durft zelfs een sprongetje maken. Het één en ander is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tijdens het powerkiten (2 lijns vliegeren) in Noordwijk maken jullie onder leiding van een instructeur kennis met deze spectaculaire strandactiviteit. Na een korte instructie gaan jullie de krachten van de elementen ervaren.
Uiteraard nemen we vliegers van verschillende formaten mee. Wij beschikken over vliegers van 80 cm – 4 ½ meter breed, waardoor het vliegeren voor iedereen laagdrempelig is. Iedereen kan dus meedoen!

Extra activiteiten

De Vespa scooter tocht in Noordwijk is te combineren of aan te vullen met vrijwel alle activiteiten op en om het strand. Dus laat ons weten wat jullie wensen zijn en we maken een offerte op maat!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 59,75 per persoon (incl. BTW)
20 tot 80 personen
Vanaf 3 uur
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01