starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Verken de Loonse en Drunense Duinen op de fiets

Wat ga je doen

Stap op de fiets met je vrienden, familie of collega’s en verken al fietsend een van de mooiste natuurgebieden van Brabant.

Bewonder het prachtige bos- en heidelandschap en de mooie zandverstuivingen, afgewisseld met een pauze in een van de vele pittoreske horecagelegenheden in dit gebied. Stap op een toerfiets of elektrische fiets of maak er een sportief evenement van op een ElliptiGO of mountainbike langs een van de speciale mountainbike-routes. Voor duo’s zijn er tandems en de kids kun je meenemen in een bakfiets.

Voor iedere wens en groep zijn er goede fietsen te huur, aangevuld met extra materiaal zoals helmen, kinderzitjes of een GPS met voorgeprogrammeerde routes. Er zijn diverse arrangementen te boeken inclusief eten en drinken of overnachting. Zo kun je een perfect programma samenstellen voor jouw vriendenuitje, familiedag of personeelsuitje.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01