tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Vergroot je sexappeal met een cursus erotische massage

Omschrijving

We willen allemaal graag weten hoe we onze man maximaal kunnen laten genieten. Wil je je sexappeal vergroten in de speelse setting van een vrijgezellenfeest? Samen met je vriendinnen de geheimen van het grootste genot leren kennen? Dan is deze workshop iets voor jullie! In twee zeer leerzame uren leer je de fijne kneepjes van een erotische massage kennen, en alles wat je moet weten om volop van je partner te genieten.

De bruidegom zal tijdens de huwelijksnacht aangenaam worden verrast, en dat geldt ook voor je eigen man, vriend of minnaar. Tania Mulder is sekscoach. Zij organiseert al meer dan 12 jaar cursussen in erotische massages voor vrijgezellenfeesten met onverdeeld succes. Ook is zij te zien in verschillende TV programma’s, reportages en tijdschriften.

Tania organiseert verschillende erotische cursussen, waarbij niet alleen heel wat te lachen valt, maar ook heel wat te leren.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 25 personen
Ongeveer 2 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01