tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Verf smijten een hilarische workshop in Bunschoten-Spakenburg

Wat ga je doen?

Verf smijten is een hilarische workshop die je uiteindelijk naar huis laat gaan met een uniek abstract schilderij. Onder de enthousiaste begeleiding van beeldend kunstenaar Stef Vedder (bekend van het project "Kunst met ballen") gaan we aan het werk. De naam van de workshop zegt alles. Je gaat gooien met verf om je eigen abstracte schilderij te creëren en, als je met een groep komt, een groot schilderij voor op de zaak, het feestvarken of een gelukkige in de groep waarmee je komt.

De workshop verf smijten heeft een groot aantal voordelen.

  • Betaalbaar;
  • Hilarisch;
  • Kan ook bij u op locatie gegeven worden (reiskosten is meerpijs);
  • Iedereen gaat naar huis met een eigen werk (40 x 60 cm);
  • Bij een besloten groep wordt er, naast het eigen werk, altijd een groot gezamenlijk doek (80 x 60 cm) gemaakt, hoe groter de groep des te meer doeken;
  • Er wordt gewerkt met verf op waterbasis dus geen kwalijke stoffen;
  • De schilderijen worden nagestuurd of persoonlijk gebracht, tegen meerprijs. Je mag ze natuurlijk ook zelf ophalen. Dat is gratis.

Vraag via onderstaand contactformulier informatie aan over onze unieke arrangementen waarbij je de workshop verfsmijten kunt combineren met onder andere een heerlijk Spakenburgs Buffet wat ter plekke wordt klaargemaakt (gerookte zalm, diverse salades en gebakken vis). Of met een traditioneel warm/koud buffet waarbij je gegarandeerd niets tekort komt.
Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 27,50 tot € 60,- per persoon (incl. BTW)
5 tot 60 personen
2 tot 2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 10,0 uit 11 beoordelingen

9,9 Beleving
9,9 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Superrrr....

Wat hebben wij in het kader van een familiedag met 20-plussers en 75-minners een fantastische verfsmijt-tijd gehad. Met 17 personen hadden we de tijd van ons leven. Al direct na het aanmelden kreeg je bij het eerste contact het gevoel, dit wordt iets heel bijzonders. Hij zet niet alleen zijn locatie open voor je, maar ook hoe hij met iedere deelnemer omgaat maakt hem een echte gastheer. Tevens is hij een vakman die de kunst verstaat om een korte maar krachtige introductie en uitleg te geven. Bijzonder, dat hij in no-time iedereen bij de naam kent. En voor iedereen heeft hij opbouwende tips en geeft hij, ook al is je worp soms dramatisch er toch een positieve draai aan, waardoor je groeit in je smijt-techniek en zelfvertrouwen. Learning by doing. Het resultaat mocht er uiteindelijk dan ook zijn, ondanks of wellicht dankzij de mislukte worpen, maar ook vele rake klappen. Doordat iedereen een eigen doek meekrijgt, maar er ook een familiekunstwerk is, kijkt iedereen met een meer dan voldaan gevoel terug op deze workshop en heeft het onze familieband nog meer versterkt. Bovendien, als "kers op het doek" toverde hij zijn atelier om tot restaurant en genoten we met elkaar na gedane arbeid van een verrukkelijk buffet, wat door hem geregeld was en waarbij ook aandacht was voor dieetwensen. Zo is ervoor gezorgd dat deze zeer vermakelijke workshop bij alle familieleden op meerdere manieren in de smaak viel en zo het familie-album kleurrijk verrijkt. Van harte aanbevolen!!

Door: Peter

Fantastische workshop!

We hebben een fantastische workshop verfsmijten gedaan als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest. We wisten van te voren niet zo goed wat we moesten verwachten maar we waren blij verrast toen we hoorden wat we gingen doen. Stef legde duidelijk uit wat de bedoeling was en tijdens de workshop werden we vol enthousiasme aangemoedigd en kregen we goede tips. We hebben ontzettend gelachen en naast de indivudele schilderijen ook gezamenlijk een prachtig, vrolijk en kleurrijk schilderij gemaakt dat het bruidspaar cadeau krijgt op hun bruiloft.

Door: Esther
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01