starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Verf smijten een hilarische workshop

Wat ga je doen

Verf smijten is een hilarische workshop die u uiteindelijk naar huis laat gaan met een uniek abstract schilderij. Onder de enthousiaste begeleiding van beeldend kunstenaar Stef Vedder (bekend van het project "Kunst met ballen") gaan we aan het werk. De naam van de workshop zegt alles. U gaat gooien met verf om uw eigen abstracte schilderij te creëren en, als u met een groep komt, een groot schilderij voor op de zaak, het feestvarken of een gelukkige in de groep waarmee u komt.

De workshop verf smijten heeft een groot aantal voordelen.

  • Betaalbaar
  • Hilarisch
  • Kan ook bij u op locatie gegeven worden (reiskosten is meerpijs)
  • Iedereen gaat naar huis met een eigen werk (40 x 60 cm)
  • Bij een besloten groep wordt er altijd een groot gezamenlijk doek (80 x 60 cm) gemaakt, hoe groter de groep des te meer doeken
  • Er wordt gewerkt met verf op waterbasis dus geen kwalijke stoffen
  • De schilderijen worden nagestuurd of persoonlijk gebracht, tegen meerprijs. U mag ze natuurlijk ook zelf ophalen.

Vraag via onderstaand contactformulier informatie aan over onze unieke arrangementen waarbij u de workshop verfsmijten kunt combineren met bijvoorbeeld een heerlijk Spakenburgs Buffet wat ter plekke wordt klaargemaakt (gerookte zalm, diverse salades en gebakken vis).

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01