starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Verf gooien - Schilderworkshops in Arnhem

Wat ga je doen

Voor wie zich eens helemaal lekker wilt laten gaan! Ontwikkel je als een intuïtieve schilder tijdens onze workshop verf gooien in Arnhem. Niet zomaar een beetje kliederen en klodderen, maar onder professionele begeleiding het beste in jezelf naar boven halen via de totale expressie van het schilderen.

Deze bijzondere schilderworkshops vinden plaats in een ontzettend leuke en ontspannen setting. Op de eindresultaten zou menig kunstenaar jaloers kunnen worden. Het atelier beslaat ongeveer 300m2 en er is genoeg materiaal in huis voor elk bedrijfsuitje, familie-uitje of ander creatief groepsuitje.

Voor de verf gooien schilderworkshops is talent niet noodzakelijk, want voordat je het weet hebben wij je talent ontdekt. Na het maken van je eigen kunstwerk, mag  je deze uiteraard mee naar huis nemen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01