starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Varen, happen en stappen: floating & walking diner in Amsterdam

Wat ga je doen

Maak van je diner iets heel bijzonders door van gang naar gang te varen over de Amsterdamse wateren en sluit af met een wandeling naar een spetterend dessert.

Stap met je gezelschap vrienden, vriendinnen, collega’s of familieleden aan boord van een sfeervolle boot en bekijk Amsterdam vanaf het water onder het genot van een drankje en leuke anekdotes van de gids. Meer aan voor het voorgerecht en vaar daarna verder naar het hoofgerecht. Vervolgens wandelen jullie met de gids door de rosse buurt naar het dessert in een sfeervol pakhuis.

Een floating & walking diner in Amsterdam is een heerlijk en gezellig vaar-eet-wandel arrangement om te doen tijdens een familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01