starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Vaartocht door de Biesbosch

Wat ga je doen

Ervaar in alle rust, vanaf het water, de mooie natuur van het natuurpark de Biesbosch. Al dan niet gecombineerd met een bezoek aan een van de mooie vestingstadjes, zoals Willemstad, Heusden of Woudrichem. Je vertrekt vanaf de schitterend Jachthaven Biesbosch te Drimmelen.

Terwijl je geniet van een lekker drankje, ontdek je diverse planten en mogelijk een bever, een vis- of zeearend. Dit is allemaal mogelijk aan boord van Le Pecheur, een mooi klassiek stalen schip met mooie authentieke, houten opbouw, type Super Van Craft.

Wij bieden je hiermee een aantrekkelijk uitje voor familie en vrienden maar ook zeker zakelijk is dit een mooi arrangement.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01