starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Organiseer een familiedag in Utrecht

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.087 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1087

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige workshop met prachtig eindproduct.

Als plantenliefhebber was deze workshop een kers op de taart. Twee maal heb ik deel mogen nemen aan de workshop en ik vond het een groot succes. Wim neemt je tijdens het maken van het ecosysteem mee in zijn verhalen over planten en over de opbouw van je systeem. Aan het einde neem je je ecosysteem mee om te laten pronken in huis. Wat wil je nog meer?!

vrijdag, 22 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig en een fantastisch omgeving!

Samen op pad geweest en wat hebben we gelachen. Terug in de tijd (letterlijk) geen knop om die dingen te starten. Rennen soms tot je een ons weegt, maar dan slaat de motor weer aan en kun je weer lachen met z'n allen! Leuke aanrader voor bedrijf / familie en vrienden.

woensdag, 20 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ge-wel-dig leuk, gezellig en creatief, ook al ben je dat zelf niet!

Dit doen met familieleden die niet snel creatief bezig zijn zou een uitdaging zijn dacht ik...toch heeft iedereen geweldig mooie dingen gemaakt en hebben we het zo leuk gehad! Door de begeleiding van Astrid zat snel al iedereen te verven, loop je vast dan helpt ze je weer op weg, verder hebben we gezellig gelachen en meegezongen met de radio, een dag om nooit te vergeten!
De tuin van mijn moeder heeft prachtige kleurrijke decoraties en iedere keer als ze ernaar kijkt dat denkt ze weer aan deze gezellige dag.
Astrid bedankt, echt een aanrader!

dinsdag, 19 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het leuk & spannend

maandag, 18 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtig resultaat

Niet echt moeilijk, prachtig resultaat! ]

zondag, 17 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke workshop met een geweldig resultaat waar ik nog jaren plezier van heb.

Vandaag een geweldige dag gehad met Mara, een lieve gastvrouw met kennis van zaken die een heldere uitleg geeft over de uitdagingen die je als leek tegenkomt wanneer je zelf een tas maakt van leer. Gezellige lunch en niet te vergeten een vakvrouw achter de naaimachine. Hoedje af voor jullie.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie producten

Mooie producten en snelle levereing

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi resultaat

Mooi pakket , duidelijke instructie en mooi resultaat

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk om te doen met vriendinnen in de tuin

Vrijgezellenfeest ging niet door ivm corona. We hebben ervoor gekozen om het feest bij mij in de tuin te vieren met een wijntje en dit leuke kwalitatieve schilder pakket. Online instructies gehad en uiteindelijk hadden we allemaal een super leuk schilderij gemaakt.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige middag gehad. Goede sfeer en mooie ruiimte om heerlijk te eten en te schilderen.

Absoute aanrader voor een hele fijne middag. Heerlijk geluncht met verse soep en broodjes.
Daarna schilderen. Mag zelf bepalen wat je wil schilderen. top

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed alternatief

Omdat een workshop bezoeken nu niet kan is dit een goed alternatief om thuis creatief bezig te zijn.

vrijdag, 15 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk uitje gehad op de veluwe

Was een heerlijk uitje. Lekkere koffie, heerlijk gebak en prima lunch!

woensdag, 13 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Gezellige quiz, heerlijk eten, sfeervol en een aanrader voor iedereen.

woensdag, 13 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Overall fijn gemozaiekt

Prima product, ik had alleen 'echte steentjes' verwacht i.p.v. de kunststoffen steentjes. Wel weer fijn om mee te beginnen, dus overall fijn gemozaiekt!

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig

Leuke workshops gedaan.

dinsdag, 12 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer fijne tang

Zeer fijne tang werkt gemakkelijk en fijn blij dat ik hem nu heb

maandag, 11 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Pakket ziet er super uit

Pakket ziet er super uit. Moet nog gaan beginnen. Ben benieuwd. Eerste keer mozaïeken.

maandag, 11 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke activiteit

Geweldig materiaal, snelle levering. Leuke activiteit.

zaterdag, 9 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het resultaat mag er wezen!

Door de omstandigheden ipv op vakantie leuke activiteiten bedacht. De mozaïek activiteit was er 1 van. En het resultaat mag er wezen! Super leuk om te doen met de fam.

zaterdag, 9 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi materiaal

Mooi materiaal waar je heel goed kan mozaïeken.

zondag, 3 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aangenaam verrast - wat een prachtige jungle

Ik heb de mini-jungle van 20 liter besteld. Mooie plantjes en mossen, goede handleiding, snelle levering, goede service.

vrijdag, 1 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige originele quiz

Te gekke quiz, leuke begeleiding echt een aanrader

vrijdag, 1 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudig te gebruiken, met elke Keer weer een verrassend resultaat!

donderdag, 30 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een aanrader!

Wij hebben een hele leuke bbq boottocht gehad. Het vlees zeer goede kwaliteit en ook nog eens perfect gebakken! De kapitein wist veel te vertellen, en de boot was heel comfortabel.

donderdag, 30 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Leuke workshop om te doen met een kleine groep.

donderdag, 30 april 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01