tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star whatsapp
Terug naar Moord oplossen - Moordspel online of bij elkaar

Beoordelingen voor Moord oplossen - Moordspel online of bij elkaar

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Aanrader, erg indrukwekkend

Moeilijke keuze om uit de vele aanbieders een activiteit te kiezen. Wij hebben voor dit moordspel gekozen omdat dit op locatie van het bedrijf kan en het er heel interessant en spannend uit zag. Wij hebben geen spijt van onze keuze, integendeel. Wij waren erg verrast over hoe uitgebreid alles is. Heel indrukwekkend, tot ver in detail uitgewerkt en wat ons betreft absoluut een aanrader.

Door: Lonneke

Geweldig spel, je gaat er volledig in op.

Fantastisch spel. Zit enorm goed in elkaar. Je gaat er volledig in op. Als je van spannende Netflix series houdt over serie killers of graag detective series kijkt, dan is dit een spel voor jou. Wat een geweldig ontknoping. Ik wil er nog een spelen en wel heel snel!

Door: Barbara

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01