tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Unieke Silent Disco Yoga op elke locatie

Omschrijving

Vibe Higher met de unieke beleving van Silent Disco Yoga, waarbij door het gebruik van draadloze hoofdtelefoons zowel de fysieke als mentale sensaties van Yoga maximaal uitgediept worden. Door de hoofdtelefoons wordt elk achtergrondgeluid gedempt, waardoor je je volledig kunt afzonderen van de buitenwereld.

De combinatie van zorgvuldig geselecteerde en gesynchroniseerde muziek brengt je veel dieper in de Flow, samen met de instructies van de docente. Zo kun je je volledig focussen op je innerlijke zelf en je eigen Yoga praktijk. Een pure herbronning van zowel je fysieke als je mentale kracht. Yoga met dat ietsje meer! Een Silent Disco Yoga sessie is niet alleen gezondheidsbevorderend, het zorgt bovendien voor een betere focus en prestaties en stimuleert harmonie en synergie!

Wij creëren een magisch zen-moment voor elke vriendengroep of bedrijf, resulterend in een energie-boost van formaat. De immersieve Silent Disco Yoga belevingen zijn te volgen op elk niveau, elke leeftijd en elke locatie: in de natuur, op events, op het strand of op kantoor. Met andere woorden, waar je maar wilt duik je volledig in je ZEN-cocon en ervaar je pure fysieke en mentale wellness!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 20,- tot € 30,- per persoon
Vanaf 6 personen
1.5 uur
Mogelijk in de provincies: Brabant - Limburg - Zuid-Holland
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 15 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01