tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro kids time weather

Unieke Kinderfeestjes bij Coronel

Omschrijving

Coronel verzorgt de leukste kinderfeestjes!

Kinderen zijn dol op een leuk verjaardagsfeestjes met hun beste vriendjes.
Voor de ouders ook heel geschikt want er is genoeg gelegenheid om even lekker bij te komen in een van onze gezellige horecagelegenheden!

Adventure Indoor klimpark!
Vier je feestje op meer dan 10 meter hoogte.!!!! Kom klimmen, springen en hangen in het klimpark van Coronel. Er zijn 38 hindernissen tot wel 10 meter hoog. De moeilijkheidsgraad is oplopend. Een lekker uitdagend kinderfeest!  
Prijs: vanaf € 17,95 per kind
Duur: 1,5 uur
Aantal: Vanaf 4 personen  

Adventure kent ook een uniek Survival programma.  
Het programma tijdens dit kinderfeestje bestaat uit onder andere handboogschieten, een Popeye, een belevingsgrot en het riool. Een echt spannend en te gek kinderfeestje!!
Prijs: vanaf € 19,95 per kind
Aantal: Vanaf 10 personen

Q-Zone lasergame Arena
Lasergamen is voor de ‘Young Warriors’ en een fantastische bezigheid om hun energie en enthousiasme kwijt te raken. In de 1000m2 grote Q.Zone Lasergame Arena kunnen wel 20 Warriors tegelijk het gevecht met elkaar aan gaan. Je loopt door een gehavende stad, je kent de weg niet en gevaar schuilt in elk hoekje. De rook maakt het er niet makkelijker op, je baant je een weg tussen de autowrakken en andere obstakels. De Arena bestaat uit meerdere verdiepingen, vanaf alle kanten kan iemand jou in zijn/haar vizier hebben. Een super spannend feestje !
Prijs: vanaf € 11,00 per kind
Aantal: Vanaf 6 personen

Beauty.Zone
Voor meiden speciaal hebben we bij Coronel een kinderfeestje in onze unieke Beauty.Zone. Dit glamour make-up feestje is niet alleen super leuk maar ook nog leerzaam. Jij en je vriendinnen leren hoe je jezelf kunt opmaken. Jullie worden ontvangen met drinken waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. Daarna begint de Beauty workshop!!
Prijs: vanaf € 16,50 per kind
Aantal: Vanaf 8 personen

Alle feestjes zijn  inclusief onbeperkt ranja en uitnodigingen!

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Op aanvraag
4 tot 25 kinderen
Vanaf 1 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01