starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Unieke Kinderfeestjes bij Coronel

Wat ga je doen

Coronel verzorgt de leukste kinderfeestjes!

Kinderen zijn dol op een leuk verjaardagsfeestjes met hun beste vriendjes.
Voor de ouders ook heel geschikt want er is genoeg gelegenheid om even lekker bij te komen in een van onze gezellige horecagelegenheden!

Nieuw - Adventure Indoor klimpark!
Vier je feestje op meer dan 10 meter hoogte.!!!! Kom klimmen, springen en hangen in het klimpark van Coronel. Er zijn 38 hindernissen tot wel 10 meter hoog. De moeilijkheidsgraad is oplopend. Een lekker uitdagend kinderfeest!  
Prijs: vanaf € 14,95 per kind
Aantal: Vanaf 4 personen  

Adventure kent ook een uniek Survival programma.  
Het programma tijdens dit kinderfeestje bestaat uit onder andere handboogschieten, een Popeye, een belevingsgrot en het riool. Een echt spannend en te gek kinderfeestje!!
Prijs: vanaf € 19,95 per kind
Aantal: Vanaf 10 personen

Q-Zone lasergame Arena
Lasergamen is voor de ‘Young Warriors’ en een fantastische bezigheid om hun energie en enthousiasme kwijt te raken. In de 1000m2 grote Q.Zone Lasergame Arena kunnen wel 20 Warriors tegelijk het gevecht met elkaar aan gaan. Je loopt door een gehavende stad, je kent de weg niet en gevaar schuilt in elk hoekje. De rook maakt het er niet makkelijker op, je baant je een weg tussen de autowrakken en andere obstakels. De Arena bestaat uit meerdere verdiepingen, vanaf alle kanten kan iemand jou in zijn/haar vizier hebben. Een super spannend feestje !
Prijs: vanaf € 11,00 per kind
Aantal: Vanaf 6 personen

Beauty.Zone
Voor meiden speciaal hebben we bij Coronel een kinderfeestje in onze unieke Beauty.Zone. Dit glamour make-up feestje is niet alleen super leuk maar ook nog leerzaam. Jij en je vriendinnen leren hoe je jezelf kunt opmaken. Jullie worden ontvangen met drinken waarbij de jarige extra in het zonnetje wordt gezet. Daarna begint de Beauty workshop!!
Prijs: vanaf € 16,50 per kind
Aantal: Vanaf 8 personen

Alle feestjes zijn  inclusief onbeperkt ranja en uitnodigingen!

Heb je interesse in dit feestje?

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01