starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Uniek: Elektrische Steptocht rondom Bussloo!

Wat ga je doen

Voel de wind door je haren en geniet van de vrijheid die je voelt tijdens een elekstrische steptocht in de omgeving van Bussloo! Een uniek uitje voor een ontspannen en gezellige dag. Er zijn verschillende routes mogelijk, zowel door de stad als door de natuur.

Met één van onze routes in de natuur in de omgeving van Bussloo of door Zutphen, Deventer of Apeldoorn beleef je een leuke dag met familie, vrienden of collega's. De steps mogen bestuurd worden vanaf 16 jaar en gaan tot wel 25 kilometer per uur. Hierdoor kun je een heel eind komen op de step! Onze routes gaan eventueel ook langs restaurants waar je een lekker hapje kunt eten en even pauze nemen. Je mag je route natuurlijk ook helemaal zelf bepalen.

Kom je met een grote groep of ben je op zoek naar een volledige dag entertainment? Vraag ons dan zeker naar de mogelijkheden om het steppen te combineren met één van de andere activiteiten op ons terrein. Denk hierbij aan golfen, bubble voetbal, lasergamen, een escape room en diverse horeca arrangementen voor lunch, diner of borrel.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01