tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Ultiem game toernooi – van nostalgische games tot de nieuwste spellen bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Ben jij een fanatiek gamer, of was je dat ooit? Met consoles van eind jaren '70 tot nu kun je bij ons een breed pakket samenstellen. Maak bijvoorbeeld een leuke selectie uit de gouden jaren '90 met de Super Nintendo, Sega Mega Drive en de eerste Playstation. Of kies een thema zoals sport, race, vecht, of behendigheid en strek dit over alle consoles uit de geschiedenis.

In verschillende formats kun je kennis maken met de ontwikkeling die gamen heeft doorgemaakt, of duik juist terug in de tijd met de klassiekers die je nog kent van toen. Ga de strijd met je vrienden aan om bijvoorbeeld het langst te overleven in Pacman! Ren het snelste door de levels van Super Mario Bros., Sonic of Crash Bandicoot, of zet een Fifa toernooi neer met alle beste voetbalspellen tot aan het prille begin. Ben je meer next gen? Dan kun je bijvoorbeeld voor Fortnite of Minecraft gaan.

Wij nemen onze tv's, consoles, spellen en enthousiasme mee naar je toe. Wat we er vervolgens mee gaan doen is geheel aan jou. Je kunt bijvoorbeeld:

  • Individueel of in teams verschillende spelrondes spelen, waarbij iedereen per ronde doorschuift naar een volgend spel. We zetten bijvoorbeeld de spelcomputers op een rij, of in een circel. Als je ervoor kiest om scores per ronde bij te houden, maak je het spannend en kan de beste beloond worden met de eer en een aardigheidje.
  • Een echt toernooi ervan maken, waarbij iedereen het tegen elkaar opneemt en per ronde een winnaar doorgaat. De finale van zo'n toernooi kan zelfs op beamer worden gespeeld, waarbij iedereen kan zien hoe de besten tegen elkaar strijden.
  • Er iets meer educatiefs van maken, waarbij we aan de hand van een spelreeks of genre door de geschiedenis de ontwikkeling van technologie en gameplay weergeven.

Je kan het zo gek niet bedenken, wij maken er een mooi geheel van! Waar je wil, wat je wil. Deel jouw idee, dan kijken we samen naar hoe we het neer kunnen zetten. Wil je bijvoorbeeld een game toernooi in een weiland? Dan zorgen wij voor de stroomvoorziening en een grote tent. Hetzelfde geldt voor een hapje en een drankje om er een geweldige ervaring van te maken. 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 15,- per persoon (incl. BTW)
4 tot 80 personen
Vanaf 1 uur
Wij komen op locatie in Brabant
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01