tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Alle categorie├źn
Uitje op wielen

Beoordelingen voor uitjes op wielen

Gemiddeld een 9,4 uit 104 beoordelingen

9,4 Beleving
9,5 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Dafje rijden - Het leuke Nederlandse autootje

Geweldig, wat een leuk uitje dwars door Almere

Samen met mijn man en enkele vrienden hebben wij een prachtige (corona proof) dag gehad. De route verliep langs en door Almere, wij wisten niet dat Almere zo mooi was. Voor herhaling vatbaar!!

Door: Jantine

Fiets en ontdek de verborgen plekken van Amsterdam

Leuke enthousiaste informatieve fietstour

De fietstour gaf ons een uniek inkijkje in Amsterdam, geweldig om in deze tijd toch lekker ontspannen door de mooie stad te kunnen fietsen, waarbij je veel te weten komt over de stad. De gids had werkelijk overal een antwoord op en combineerde educatie met leuke weetjes, soms met persoonlijke tintje, werd zeer gewaardeerd. Een van de hoogtepunten tijdens ons verblijf, zeker een aanrader!!

Door: Marc

Fiets en ontdek de verborgen plekken van Amsterdam

Supergave fietstour door Amsterdam

Met onze familie waren wij op zoek naar een leuk uitje in Amsterdam. De fietstour die we hebben geboekt was echt super. Je leert heel veel over Amsterdam, ziet de hele stad en de gids (Lloyd) was charmant en enthousiast. De tour was heel flexibel en werd op basis van onze wensen aangepast.

We kunnen het iedereen aanraden om deze tour te doen. Volgende keer in Amsterdam boeken we zeker weer met een andere route.

Door: Robert

Dafje rijden - Het leuke Nederlandse autootje

Mooie dag gehad

Mijn partner en ik hebben een prachtige tocht gereden in een dafje, het is echt een beleving en dus een aanrader. De route ging langs verschillende punten in Almere, nooit gedacht dat deze stad zo groen is.

Door: Nick

Bouw een Kart als Mario

Een gezellige activiteit voor het hele team!

Bijzonder leuke activiteit om met je team te doen. Door het spelen van diverse spellen wordt je behendigheid, strategisch denkvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Daarna kun je gaan bouwen. Ook hierbij komen inzicht, samenwerking en creativiteit goed van pas, en natuurlijk het omgaan met de tijdsdruk. De afsluitende race maakt het geheel helemaal af. Kortom; een super leuke activiteit voor het hele team. We hebben genoten!

Door: The

Bouw een Kart als Mario

Een originele en gevarieerde uitdaging voor grotere groepen

Erg leuk en goed doordacht. Hoewel er een variatie van verschillende activiteiten op het programma staan, loopt alles soepel in elkaar over.

Door: Charles

Bouw een Kart als Mario

Het was gezellig, (ont)spannend, actief en bovenal Corona proof!

Met een prettige begeleiding hebben we ondanks de Corona crisis een fijne en veilige teamactiviteit kunnen beleven. Als gezegd, (ont)spannend, actief en erg gezellig. Een echte aanrader!

Door: Erik

Ontdek het land van Maas en Waal op de E-chopper

Super mooie manier van de omgeving verkennen, en die omgeving was geweldig. En Henry wat een topper is die man.

Op 5 augustus de Maas/Waal route gedaan met de E-Chopper. Wat een geweldige ervaring en een schitterende route met vele plekken om iets te drinken of te eten. Mijn kinderen zijn helemaal E-Chopper fan geworden.
Wat ook geweldig is, is Henry, de verhuurder van de E-Chopper. Wat een geweldige man is dit. Doet totaal niet moeilijk, is heel erg leuk, humoristisch, gewoonweg super. Ook kan je na afloop lekker een biertje drinken of wat eten. Als we weer een keer in de buurt zijn, gaan we dit zeker herhalen.
Henry bedankt voor deze geweldige ervaring: TOP!

Door: Paul

Met de E-Cruiser door de Veluwe

Geweldig!

Een prachtige manier om de Veluwe te bewonderen! Wij reden in de avond en hebben zelfs een ree gespot in het bos!

Door: Bas

Solex huren op de Veluwe

Gezellig en een fantastisch omgeving!

Samen op pad geweest en wat hebben we gelachen. Terug in de tijd (letterlijk) geen knop om die dingen te starten. Rennen soms tot je een ons weegt, maar dan slaat de motor weer aan en kun je weer lachen met z'n allen! Leuke aanrader voor bedrijf / familie en vrienden.

Door: Gerwin
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01