starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Uitjes op de boerderij

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 23 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel leuker dan gedacht

Mijn teamleden hieronder hebben al een mooie beoordeling geschreven, daar sluit ik me bij aan. Persoonlijk ben ik allergisch voor veel dieren, was daardoor wat huiverig en kon me weinig bij de inhoud van de workshop voorstellen. Ik vond de workshop erg leuk, kreeg geen allergische reactie, we waren heerlijk in de buitenlucht en leerden elkaar op een totaal andere manier kennen. Waar we in ons werk vooral praters zijn, moesten we nu stilzwijgend samenwerken. Verhelderend!

maandag, 30 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De schapen maken patronen zichtbaar, super leuk voor teamilding

Het was een koude dag in maart 2020, vlak voordat de wereld stilstond vanwege het corona virus. Met het team naar de duinen in Heemskerk. De beleving begint al als je je auto parkeert en naar Gasterij Kruisberg loopt, wat een leuke locatie! Heel gaaf om te zien hoe het werkt met de schapen en waar de bordercollies toe in staat zijn... En toen moesten we zelf aan de slag. Erg leerzaam en vermakelijk om de schapen van A naar B te krijgen. Pieter en zijn collega deden het erg leuk. Vooraf goede instructies qua kleding etc. en incl. een versnapering. We kwamen tot mooie inzichten, bijvoorbeeld dat ons team (waar praten ons belangrijkste gereedschap in het werk is) het beste functioneert zonder te communiceren. Het was top en dit was echt een aanrader!

vrijdag, 20 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch groepsgevoel!

De begeleiding was super, sloot goed aan bij onze groep. De opdrachten die wij als team moesten uitvoeren met de schapen zorgden voor een mooi inzicht in onze groepsdynamiek en leverde een fijn saamhorigheidsgevoel op. Na afloop nog een kruidenbittertje drinken maakte het helemaal af!

zondag, 15 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

een ontspannen manier om met team bezig te zijn. zonder woorden schapen daar krijgen waar we ze wilden was de meest bijzondere ervaring.

Zeer mooie locatie!!!!

maandag, 9 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leerzaam, super leuk teamuitje, tevens stukje teambuilding en zelfreflectie op een ontspannen wijze.

9

maandag, 28 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een fantastische ervaring ! Ons team heeft er profijt van.Veel introspectie momenten beleeft via de schapen en fijne begeleiding door Pieter.

Wat ons betreft een 10. Inhoudelijk boeiend en heel leerzaam. En wat leuk om met de schapen te mogen werken. Gaaf.

maandag, 7 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Indrukwekkend en leuk! Nog beter dan verwacht

Echt een leuke dag vol verrassende inzichten. Vriendelijke, persoonlijke en enthousiaste begeleiding. Een aanrader!

zondag, 22 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gewoon ontzettend leuk!

Het op deze manier bezig zijn met de schapen geeft een geweldig inzicht op het samenwerken met elkaar binnen een team, waarin iedereen zijn/haar eigen positie inneemt. Daarbij geeft Pieter een heldere uitleg over het gedrag en de opstelling van de deelnemers tijdens het schapendrijven, die heel spiegelend aan de praktijk blijkt te zijn. Tel daar het enthousiasme van Pieter en Marit bij op en je hebt gegarandeerd een paar leuke en leerzame uren in een heerlijke omgeving! Zondermeer een aanrader om de workshop te boeken.

maandag, 16 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een hele gave ervaring en een mooie dag in de buitenlucht

Afgelopen 27 juni 2019 hebben wij met alle collega's een dagprogramma gedaan in Heemskerk als teamuitje. Op het programma stonden de schapenworkshop en de wandeling met de boswachter. Wat een geweldige ervaring! Een hartelijk ontvangst bij de Kruisberg met koffie en gebak. Vele interessante verhalen van de Boswachter over het natuurgebied. En heerlijke lunch, om vervolgens met de schapen aan de slag te gaan. Een unieke ervaring die ook een spiegel voorhoudt als je daarvoor openstaat. Door goede samenwerking lukte het ons om de schapen te manoeuvreren door het weiland met de nodige hilarische momenten. Echt een aanrader!

woensdag, 10 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij (Team Communicatie van de gemeente) moesten ons inbeelden dat de schapen inwoners waren die wij tot gedragsverandering moesten verleiden. Briljant gevonden.

Een hartstikke leuke workshop. Niet in de laatste plaats door de ontspannen en humoristische begeleiding van Pieter en Rob.

dinsdag, 9 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Toe aan eens iets anders, dan is dit echt een super leuk uitje !!

Leuk, leerzaam en gezellig. Samen met het team hebben wij veel van deze workshop geleerd, maar vooral ook heel veel plezier gaat.

maandag, 8 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk om te doen; lekker buiten, veel lol en leerzaam over hoe je samenwerkt met je team.

Op een prachtige plek midden in de duinen ben ik samen met mijn Odion-team aan de slag gegaan met 12 schapen. Voor ons allen de eerste keer, dus we konden wel wat hulp gebruiken. Fijn dat de begeleiding ons stap voor stap vertelde hoe je door heel rustig en met constante afstemming de schapen kunt drijven. En gelukkig was er de Bordercollie die de schapen weer ophaalde als ze door ons van schrik waren weggerend. Deze schapenworkshop is echt een aanrader!

zondag, 7 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop: Versterkt op een inspirerende wijze de kracht van samenwerken in onze organisatie!

alle elementen over menselijk gedrag, druk zetten of volgen, zijn voorbij gekomen tijdens de workshop. Op een heel plezierige en laagdrempelige wijze geleerd als team maar zeker ook als individu.

zaterdag, 6 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

9

In een middag kregen we een sterker team, kwamen kwaliteiten en leerpunten te voor schijn en bovenal hadden we veel plezier!!

maandag, 1 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super geweldige ervaring

Wij hebben dit uitje gedaan als teambuilding en training in het samenwerken.
Geweldige ervaring. Goed om uit de reactie van de schapen de eigenschappen van de medewerkers te zien. Heel leerzaam om hierna in een evaluatie deze eigenschappen te bespreken en te kijken of en hoe hier nog aan gewerkt moet worden.
Zeker een aanrader voor teams om hier mee aan de slag te gaan. Gezien de grote van onze groep hebben we ervoor gekozen om de groep in twee te delen en de groep die s'morgens met de schapen aan de gang gingen zijn s'middags met de boswachter gaan wandelen en andersom. Mooie combinatie met onder de middag een heerlijke lunch!!!!
Kortom we hebben een geweldige dag gehad.

vrijdag, 21 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring. Professionele begeleiding. Veel lol en veel geleerd over onze posities in ons team ;)

10

donderdag, 20 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke belevenis!

Wij hebben als gezin het schapen drijven als een unieke, ludieke en originele activiteit ervaren. Heerlijk buiten in de natuur! Op een ongedwongen en humoristische wijze werden we uitgedaagd samen de schapen een parcours te laten afleggen. Samenwerking en communicatie (verbaal en non-verbaal!) waren hierbij van groot belang.

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassende en verfrissende combinatie van vermaak en inzicht in rollen binnen een team

Met een groep Engelstalige engineers aan een schapenworkshop deelgenomen. De grappen waren van te voren goed te voorspellen: een wollig middagje samen. Maar dat bleek toch anders, met leuke uitleg over de schapen en gezamenlijke oefeningen niet alleen veel geleerd over schapen. Maar zeker ook over ons team, hoe we samenwerken, wie welke rol pakt en wat voor indruk dat maakt. Nog regelmatig wordt er verwezen naar wat we deze middag hebben geleerd.

Een leuke en leerzame middag gehad, een aanrader!

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onvergetelijk dag

‘Voor ons personeelsuitje zijn wij met een groep van 13 man een hele dag bij Liever Buiten geweest. De organisatie was top, we zijn de hele dag prima verzorgd! Complimenten voor de prachtige locatie, de goede verzorging en het uitgebreide aanbod aan activiteiten. Een absolute plus was het advies van Lieke vooraf, over welke activiteiten zouden passen bij onze groep en hoe we onze dag onvergetelijk konden maken!’

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische workshop voor een saamhorige familiedag

We hebben met de familiedag (11pers) een schapenworkshop gedaan bij Pieter. Vooraf al fijn contact gehad en de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. We hadden 2 mindervalide ouderen die Pieter heeft opgehaald bij de parkeerplaats, dit was erg fijn!
Samen met zijn collega gaf Pieter eerst uitleg en hebben ze een mooie demonstratie gegeven met de hond Brick. Hierna moesten we zelf aan de slag! Na een doel gesteld te hebben voor de middag, hebben we diverse opdrachten uitgevoerd. Hilariteit tot gevolg. Bleek binnen onze familie juist dat als we niks mochten zeggen EN geen gebaren mochten maken, het uiteindelijk het beste resultaat gaf...

Kortom, een geweldige workshop, serieuze inzichten, hilariteit waren de steekwoorden van de dag.

Wij hebben genoten! Een dikke aanrader om eens te doen. Je komt jezelf tegen!

Pieter bedankt!

maandag, 3 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik had nog wel uren door kunnen gaan!

Ik had nog wel uren door kunnen gaan. Eigenlijk is de workshop zo dus veel te kort.
Jammer dat ik niet met de hond mocht werken, dat lijkt me nog leuker.

vrijdag, 31 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke middag gehad

Samen met mijn collega's wezen paintballen in Ewijk. De locatie was goed ingericht op paintball, personeel wist wat ze deden en waren erg enthousiast. Al met al een erg leuke middag gehad.

dinsdag, 7 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super dag!

Het was een super dag! Hebben echt ontzettend gelachen en de instructeurs waren gezellig en duidelijk in hun uitleg!

maandag, 27 februari 2017

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01