tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

Uitdagende en verrassende escape rooms

Wat ga je doen?

Op zoek naar een origineel uitje voor een bedrijfsuitje, familie- of vrijgezellenfeest? Kom een escape room spelen! Het spelen van een escape room is een unieke ervaring. Waar je bij veel games tegen elkaar speelt, draait het in een escape room juist om samenwerken. Want alleen met goede samenwerking en communicatie zal het jullie lukken om op tijd te ontsnappen. In een escape room speel je met elkaar en win je als team!

Bij ons in Amsterdam hebben we 5 verschillende escape rooms: Oriënt Express, Sherlock Holmes, Mindcrime, Black Box en de Tijdmachine. De Black Box hebben we speciaal ontwikkeld voor grote groepen. Deze escape room speel je met 7 t/m 24 personen tegelijk. Onze andere escape rooms zijn geschikt voor 2 t/m 6 speler per escape room. Hierdoor is het mogelijk om tot en met 48 mensen tegelijk op onze locatie te escapen. In al onze escape rooms stap je binnen in een andere wereld.

Je weet nooit wat je allemaal tegen gaat komen, want in elke escape room zijn meerdere geheimen te ontdekken. Durven jullie het avontuur aan? In onze gezellige lounge kunnen jullie nog lekker napraten met een drankje en snacks. Voor grotere groepen is het ook mogelijk te lunchen, borrelen en dineren. Hiervoor werken we samen met een cateraar. Bedrijven kunnen ook gebruik maken van onze vergaderzaal om voor of na het escapen te vergaderen of een workshop te geven.

Om de teambuilding helemaal compleet te maken is het ook mogelijk onze bedrijfscoach in te schakelen. Deze coach analyseert jullie tijdens het escapen en bespreekt na afloop uitgebreid zijn bevingen met jullie hele team.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 19,50 tot € 37,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 48 personen
1 tot 2 uur
Binnen
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01