starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Uitdagende en verrassende escape rooms

Wat ga je doen

Op zoek naar een origineel uitje voor een bedrijfsuitje, familie- of vrijgezellenfeest? Kom een escape room spelen! Het spelen van een escape room is een unieke ervaring. Waar je bij veel games tegen elkaar speelt, draait het in een escape room juist om samenwerken. Want alleen met goede samenwerking en communicatie zal het jullie lukken om op tijd te ontsnappen. In een escape room speel je met elkaar en win je als team!

Bij ons in Amsterdam hebben we 5 verschillende escape rooms: Oriënt Express, Sherlock Holmes, Mindcrime, Black Box en de Tijdmachine. De Black Box hebben we speciaal ontwikkeld voor grote groepen. Deze escape room speel je met 7 t/m 24 personen tegelijk. Onze andere escape rooms zijn geschikt voor 2 t/m 6 speler per escape room. Hierdoor is het mogelijk om tot en met 48 mensen tegelijk op onze locatie te escapen. In al onze escape rooms stap je binnen in een andere wereld.

Je weet nooit wat je allemaal tegen gaat komen, want in elke escape room zijn meerdere geheimen te ontdekken. Durven jullie het avontuur aan? In onze gezellige lounge kunnen jullie nog lekker napraten met een drankje en snacks. Voor grotere groepen is het ook mogelijk te lunchen, borrelen en dineren. Hiervoor werken we samen met een cateraar. Bedrijven kunnen ook gebruik maken van onze vergaderzaal om voor of na het escapen te vergaderen of een workshop te geven.

Om de teambuilding helemaal compleet te maken is het ook mogelijk onze bedrijfscoach in te schakelen. Deze coach analyseert jullie tijdens het escapen en bespreekt na afloop uitgebreid zijn bevingen met jullie hele team.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01