Uitdagende en verrassende escape rooms

Ontsnappen
Spannde escape room
Verschillende kamers

Op zoek naar een origineel uitje? Speel onze escape rooms! Het spelen van een escape room met een team, familie of vrijgezellenfeest is een unieke ervaring. Je moet namelijk echt samenwerken en communiceren om te ontsnappen. Bij veel speeltjes speel je tegen elkaar en is er 1 winnaar. Een escape room speel je juist met elkaar en win je als team!

We hebben 5 escape rooms, met 4 verschillende thema's: Oriënt Express, Sherlock Holmes, Mindcrime en Black Box. Bij ons kunnen tegelijk 48 mensen een escape room spelen. Black Box is onze escape room voor grote groepen. Je speelt 'm met 10 t/m 24 mensen tegelijk. Onze andere escape rooms zijn geschikt voor 2 t/m 6 speler per escape room.

Onze escape rooms zijn een echte beleving, met een mooi verhaal. Je stapt echt binnen in een andere wereld, waarin alles klopt in het thema. En in elke escape room zijn meerdere kamers te ontdekken! Kom jij het een keer uitproberen?

Je kan ook lunchen, borrelen en dineren. We hebben een gezellige lounge met drankjes en snacks. Voor de lunch en diner werken we samen met een cateraar.

In onze vergaderzaal kunnen bedrijven eventueel voor of na het escapen vergaderen of een workshop geven. Wil je tijdens je bedrijfsuitje ook aan teambuilding doen? Schakel dan onze bedrijfscoach in om jullie tijdens het escapen te analyseren. Zij bespreekt daarna haar bevindingen met jullie.

Geïnteresseerd? Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

€ 16,50 tot € 37,50 per persoon
2 tot 48 personen
1 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties