tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Bruidsjurken passen voor de lol

Bruidsjurken passen zonder trouwplannen? Dat kan gewoon!

Droom weg in de mooiste bruidsjurken

Laat je eens even helemaal gaan tijdens een gezellig uitje met je vriendinnen of collega’s, laat die droom maar eens uitkomen en ga gezellig met elkaar bruidsjurken passen voor de lol.

Kom samen op een leuke locatie en ga trouwjurken passen. Volg helemaal je eigen smaak of juist niet en kies uit een groot assortiment van bruidsjurken. Jong en oud, een maatje meer, lekker kort of een sleep? Klassiek wit, met glitters, een blauwe trouwjurk of liever een rode? Voor iedere smaak is er wel een te vinden.

Natuurlijk is dit geweldig om te doen op een vrijgezellenfeest, maar ook zonder trouwplannen is dit een superleuk uitje. Ga gewoon voor de lol bruidsjurken passen in Rotterdam, Almere of ergens anders en beleef een paar uur je meisjesdroom.

Filter 2 uitjes
Weergave:

Er zijn 2 uitjes gevonden

Tonen

Bruidsjurken passen voor de lol! in Rotterdam

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 27,50 per persoon
2 tot 20 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Voel je bruid voor een dag met deze waanzinnige activiteit met je vriendinnen, je vrijgezellenfeest of je familie. Deze activiteit is niet alleen leuk voor een vrijgezellenfeest, maar ook voor een ander gezellig samenzijn. Want dit is jullie kans om je in een prachtige trouwjurk te hullen, allemaal, en je samen heel feestelijk als echte bruiden te voelen. Als voorbereiding, als terugblik, als nooit uitgekomen wens. Geniet van het moment!

Tonen

Trouwjurken Passen voor de LoL met Bubbels en Hapjes

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 2 beoordelingen
€ 30,- tot € 35,- per persoon
2 tot 40 personen
Almere
Korte omschrijving

Het leukste uitje om samen met vriendinnen, zussen, collega’s of als bride to be te doen! Dit uitje zorgt ervoor dat jullie samen hilarische en mooie momenten beleven.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01