starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Trikke rijden

Met de trikke op toer door stad en land doe je met deze uitjes

De leukste tochten maak je elektrisch en staand op een driewieler

Nog niet heel bekend en daarom des te leuker om snel te gaan ondernemen: trikke rijden. Een trikke is een elektrische driewieler waarmee je prachtige tochten kunt maken. Uiteraard duurzaam en milieuvriendelijk. Een bijzonder apart voertuig dat garant staat voor de nodige actie.

Geschikt voor allerlei gezelschappen. Voor zowel een speciaal vriendenuitje, een fantastisch familie-uitje tot zelfs een bijzonder bedrijfsuitje. Trikke rijden kan ook in een stad. Vanwege de staande positie heb je meer overzicht in het verkeer. Een hele gemakkelijke manier van verplaatsen in een straal van 40 kilometer, waarbij je alleen maar met de gashendel jouw snelheid hoeft te bepalen. Je hebt er geen rijbewijs voor nodig en ook een helm dragen is niet verplicht.

Natuurlijk kun je tijdens dit dagje uit tijd inpassen voor een lekker hapje of drankje onderweg. Ook te combineren met overige activiteiten!

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

1,5 meter

Van vroeg in de lente tot laat in de herfst kun je bij ons in De Peel cruisen op een swingtrike! Een super leuk uitje tot maximaal 21 personen, waarbij je met zijn allen eens lekker eropuit trekt op onze swingtrikes.

Prijs
Vanaf € 27,50 per persoon
Aantal
2 tot 21 personen
Locaties
Meijel
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01