starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Traktor rijden

De boer op met een tractor, trek er op uit met een trekker

Op een trekker ziet het leven er heel anders uit.

Wel eens ervaren hoe de boer zich voelt? Stap in een tractor. Hoog zitten, met onder je een krachtige motor, met van die grote wielen, versterkt het boerengevoel. Het stoere boerenleven beleven met een tractor geeft een extra dimensie aan je uitje op het platteland.

Het trekker rijden hoort vaak thuis in het rijtje van boerenspellen waar menig bedrijfsuitje of teamuitje gebruik van maakt. Maar het rijden op een tractor is ook aantrekkelijk voor het organiseren van een actief vriendenuitje of voor het vieren van een alternatief vrijgezellenfeest voor mannen. Er worden ook tochten georganiseerd waarbij je over land- en zandweggetjes rijdt.

Trekker rijden kan ook gecombineerd worden met andere outdoor activiteiten, zoals boogschieten, boerengolf of samen met een mooie huifkartocht. Met een dagarrangement heb je voldoende pauze tussendoor om te zorgen voor de inwendige mens, met koffie en gebak, een boerenlunch of met een barbecue achteraf.

Getoonde uitjes 1 - 2 van 2

Met de Boerenstoomcursus wordt het gegarandeerd een leuke, maar ook leerzame dag.
Maak kennis met het boerenleven.

Prijs
Vanaf € 49,50 per persoon
Aantal
10 tot 50 personen
Locaties
Woudenberg
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar
1,5 meter

Klinkt zwaarder dan het is, boerensport in de wei. Wat je wel kunt verwachten? Lekker de boerenbuitenlucht opsnuiven met je collega's en veel hilarische momenten.

Prijs
€ 17,50 per persoon
Aantal
10 tot 50 personen
Locaties
Woudenberg
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01